.

Groet uit Schoorl run afgelast

door 9 feb, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

In tegenstelling tot het bericht van gisterenavond heeft Le Champion besloten de Groet uit Schoorl Run van vandaag zondag 9 februari volledig af te gelasten.

De weersverwachting was de afgelopen uren dusdanig veranderd. Waar de storm eerder aan het einde van de middag zou pieken, werd deze nu kort na de middag al verwacht in Schoorl. Dit betekent dus tijdens de 10 km afstand, maar ook tijdens de terugreis van deelnemers aan de 21,1 km.

Met vol vertrouwen was de organisatie na de aanpassing in het programma die zij gisteren hebben gedaan aan de slag gegaan. Echter na monitoring die zij afgelopen nacht hadden gedaan, maakt dat zij nu de veiligheid van de deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en instanties niet meer konden garanderen.

Aanstaande maandag zal de organisatie de deelnemers verder informeren.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest