Groet uit Schoorl run afgelast

door 9 feb, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

In tegenstelling tot het bericht van gisterenavond heeft Le Champion besloten de Groet uit Schoorl Run van vandaag zondag 9 februari volledig af te gelasten.

De weersverwachting was de afgelopen uren dusdanig veranderd. Waar de storm eerder aan het einde van de middag zou pieken, werd deze nu kort na de middag al verwacht in Schoorl. Dit betekent dus tijdens de 10 km afstand, maar ook tijdens de terugreis van deelnemers aan de 21,1 km.

Met vol vertrouwen was de organisatie na de aanpassing in het programma die zij gisteren hebben gedaan aan de slag gegaan. Echter na monitoring die zij afgelopen nacht hadden gedaan, maakt dat zij nu de veiligheid van de deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en instanties niet meer konden garanderen.

Aanstaande maandag zal de organisatie de deelnemers verder informeren.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest