Groet uit Schoorl run afgelast

door 9 feb, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

In tegenstelling tot het bericht van gisterenavond heeft Le Champion besloten de Groet uit Schoorl Run van vandaag zondag 9 februari volledig af te gelasten.

De weersverwachting was de afgelopen uren dusdanig veranderd. Waar de storm eerder aan het einde van de middag zou pieken, werd deze nu kort na de middag al verwacht in Schoorl. Dit betekent dus tijdens de 10 km afstand, maar ook tijdens de terugreis van deelnemers aan de 21,1 km.

Met vol vertrouwen was de organisatie na de aanpassing in het programma die zij gisteren hebben gedaan aan de slag gegaan. Echter na monitoring die zij afgelopen nacht hadden gedaan, maakt dat zij nu de veiligheid van de deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en instanties niet meer konden garanderen.

Aanstaande maandag zal de organisatie de deelnemers verder informeren.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest