Groet uit Schoorl run afgelast

door 9 feb, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

In tegenstelling tot het bericht van gisterenavond heeft Le Champion besloten de Groet uit Schoorl Run van vandaag zondag 9 februari volledig af te gelasten.

De weersverwachting was de afgelopen uren dusdanig veranderd. Waar de storm eerder aan het einde van de middag zou pieken, werd deze nu kort na de middag al verwacht in Schoorl. Dit betekent dus tijdens de 10 km afstand, maar ook tijdens de terugreis van deelnemers aan de 21,1 km.

Met vol vertrouwen was de organisatie na de aanpassing in het programma die zij gisteren hebben gedaan aan de slag gegaan. Echter na monitoring die zij afgelopen nacht hadden gedaan, maakt dat zij nu de veiligheid van de deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en instanties niet meer konden garanderen.

Aanstaande maandag zal de organisatie de deelnemers verder informeren.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman schittert in winderige CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman schittert in winderige CPC Loop Den Haag

De 47ste NN CPC Loop Den Haag is gewonnen door de Keniaan Brian Kiptoo (1.00.53), maar de opmerkelijkste prestatie leverde Nienke Brinkman. Ze triomfeerde bij de vrouwen en liep ondanks de lastige wind de halve marathon in een persoonlijk record...

Pin It on Pinterest