.

Inschrijving Alkmaar City Run by night opent op 9 maart

door 27 feb, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Black Friday 2022Black Friday 2022
Alkmaar City Run by night

Woensdagavond 20 mei barst weer het grootste Run & Swing evenement los in het centrum van Alkmaar. Le Champion organiseert de 8e editie van de Alkmaar City Run by night in de bruisende binnenstad.

Met een limiet van 10.000 startbewijzen, voor alle afstanden, verwacht de organisatie wederom een run op de startbewijzen. Al jaren is de Alkmaar City Run by night enorm populair. Hardloopliefhebbers uit Alkmaar en omgeving staan elk jaar weer aan de start van dit evenement. Ook komen er ieder jaar internationale lopers naar Alkmaar om de 5 of 10 km te lopen. 

Run & Swing

De Laat, de Langestraat, de bomvolle horecapleinen en alle kleine straatjes daartussen zijn op woensdagavond 20 mei het decor voor de Alkmaar City Run by night. Langs het parcours van de 5 en 10 km doen de bewoners er alles aan om de hardlopers een extra boost mee te geven. De bewoners verhogen de sfeer door de straten aan te kleden met slingers, lichtjes en muziekbeats.

Inschrijven

De inschrijving voor de 8e editie van de Alkmaar City Run by night gaat ook dit jaar gefaseerd van start. Alle bedrijven kunnen zich vanaf 9.00 uur inschrijven voor de Business Run 5 of 10 km. Vanaf 12.00 uur gaat de individuele inschrijving open voor dezelfde afstanden en de Rollebol Kids Run. Leden van Le Champion en bedrijven die in 2018 en/of 2019 hebben meegedaan, mochten gebruik maken van de exclusieve voorinschrijving van 17 februari t/m 2 maart. 

Kijk voor meer informatie op www.alkmaarcityrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

NK Running Blind bij Zevenheuvelenloop

NK Running Blind bij Zevenheuvelenloop

Op zondag 20 november vindt het tweede Nederlands kampioenschap Running Blind plaats bij de NN Zevenheuvelenloop. De atleten met visuele beperking en hun buddy’s hebben een eigen startvak en startschot. Er doen 32 koppels mee aan deze bijzondere...

Pin It on Pinterest