Kenenisa Bekele loopt nieuw parcoursrecord in Londen Big Half

door 1 mrt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Kenesia Bekele The Vitality Big Half 2020
Foto: The Vitality Big Half

Kenenisa Bekele heeft vandaag een nieuw parcoursrecord gelopen op The Vitality Big Half 2020 in Londen. Hij liep deze halve Marathon als onderdeel van zijn voorbereidingen op de London Marathon later dit jaar.

Bekele noteerde een tijd van 1:00.22, Thom Thomson werd tweede in een tijd van 1:01.07. Jake Smith werd derde in 1:02.00.

Het oude parcoursrecord stond op naam van Mo Farah (1:01.40) die vandaag niet aan de start stond door een achillespees blessure.

Lilly Partridge The Vitality Big Half 2020
Foto: The Vitality Big Half

Vrouwen

Bij de vrouwen was Lily Partridge de snelste in een tijd van 1:10.50. Samantha Harrison werd tweede in 1:11.01 en Stephanie Davis derde in een tijd van 1:11.15.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest