Hardlopen met Susan Krumins en Mike Foppen bij 7H Masterclass

door 6 mrt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Op zondag 29 maart kunnen hardlopers trainen samen met topatleten Susan Krumins en Mike Foppen bij de 7H Masterclass van Stichting Zevenheuvelenloop. Bij de 7H Masterclass kunnen lopers samen prestaties verbeteren, ervaringen uitwisselen en kennis vergaren. Hendrik Venema is aanwezig om hardlopende mannen en vrouwen technieken voor trailrunning bij te leren. Ook zijn er tijdens de 7H Masterclass workshops over trainingsschema’s, krachttraining en ademhalen. Na afloop nemen de deelnemers bagage mee naar huis om hun hardloopniveau te verbeteren.

Loop hard met Susan Krumins en Julia Velthoven

Susan Krumins geeft training aan de vrouwen die deel gaan nemen aan de Marikenloop. Ze geeft tips over looptechniek en geeft de loopsters nieuwe ideeën voor een goede warming-up en cooling-down. Uiteraard gaan de deelnemers ook samen met Krumins hardlopen. De deelnemers worden uitgedaagd met een pittige intervaltraining.  Na afloop is er ruimte voor vraag en antwoord. De ambassadrice van Stichting Zevenheuvelenloop geeft de training samen met topatlete Julia van Velthoven van Team Zevenheuvelen.

Leer goed trailrunnen van Hendrik Venema en Mike Foppen

Hendrik Venema en Mike Foppen staan klaar om de deelnemers technieken gericht op trailrunnen aan te leren. Trailrunning is een zware vorm van hardlopen, waarbij een juiste techniek om de heuvels te overwinnen belangrijk is. Venema is een zeer ervaren trailrunner, hij liep al vele trails in het hooggebergte. Ambassadeur van de Stichting Zevenheuvelenloop, Mike Foppen, zorgt samen met Venema voor een uitdagende trail-training. Ze geven tips en tricks die helpen bij het overwinnen van de vele hoogtemeters en de technische passages tijdens de Marikentrail.

Sneller hardlopen na deelname aan de workshops

Naast de hardloopclinics staan er workshops trainingsschema’s, krachttraining en ademhalen op het programma. Voormalig Europees kampioen 800 meter Bram Som vertelt hoe je het beste kan trainen op gevoel, met hartslag en/of looptempo als handvat. Hiermee kunnen lopers progressie maken door slimmer te trainen. Ook de workshops krachttraining en ademhalen zorgen voor handvatten ter verbetering van de loopprestaties. Speciaal voor vrouwen verzorgt cardiologe Angela Maas, de meest invloedrijke vrouw van Nederland, een lezing over hartklachten bij vrouwen.

De 7H Masterclass vindt op zondag 29 maart plaats in Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal en wordt georganiseerd samen met 4KEER4. De looptrainingen vinden plaats in de heuvelachtige bossen rondom het hotel en de Zevenheuvelenweg.

Inschrijven

Deelname staat open voor alle geïnteresseerde hardlopers. Inschrijven kan via 7h-masterclass.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest