.

Samenvatting CPC Loop 2020

door 9 mrt, 2020Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Black Friday 2022Black Friday 2022

De 45ste CPC Loop beleefde gisteren een enerverende ontknoping. In de laatste meters sprintten vier Afrikanen voor de zege. De Ethiopiër Dawit Wolde was de snelste. Hieronder een samenvatting van de wedstrijd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

NK Running Blind bij Zevenheuvelenloop

NK Running Blind bij Zevenheuvelenloop

Op zondag 20 november vindt het tweede Nederlands kampioenschap Running Blind plaats bij de NN Zevenheuvelenloop. De atleten met visuele beperking en hun buddy’s hebben een eigen startvak en startschot. Er doen 32 koppels mee aan deze bijzondere...

Pin It on Pinterest