.

Inschrijving Alkmaar City Run by night 2020 is geopend

door 11 mrt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Alkmaar City Run by night

De inschrijving voor de populaire Alkmaar City Run by night is vanaf nu geopend. De avond voor Hemelvaartsdag, woensdagavond 20 mei, vindt de 8e editie van deze spectaculaire avondrun plaats. Deelnemers kunnen kiezen voor de 10 of 5 km, waarbij het parcours dwars door de binnenstad van Alkmaar loopt.

Organisator Le Champion maakt ieder jaar samen met alle betrokken partijen één groot hardloopspektakel van de Alkmaar City Run by night. Ten eerste zorgen de inwoners van de binnenstad met slingers, lichtitems en muziekbeats voor een fantastische sfeer. Aanmoedigingen vanaf de bomvolle horecapleinen en de diverse ‘cheering zones’ van de event partners maken het feest langs het parcours compleet. En na afloop kunnen alle deelnemers tijdens Swinging Night natuurlijk weer genieten van de beste bands en leukste feestjes.

Ren mee voor het goede doel

Ook dit jaar is Jeugdfonds Sport Alkmaar het officiële goede doel van de Alkmaar City Run by night. Bij inschrijving kunnen deelnemers een vrijwillige bijdrage doen aan dit goede doel. Het Jeugdfonds Sport is een stichting die zich inzet voor kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan ouders een minimuminkomen hebben. Dit fonds maakt het voor deze kinderen mogelijk om lid te worden van een sportvereniging.

Inschrijven

De inschrijving van de Alkmaar City Run by night is vanaf nu geopend. De inschrijving sluit eerder bij het bereiken van de deelnemerslimiet, er kunnen maximaal 10.000 hardlopers meedoen aan de diverse afstanden. Schrijf je hier direct in!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest