Inschrijving Alkmaar City Run by night 2020 is geopend

door 11 mrt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Alkmaar City Run by night

De inschrijving voor de populaire Alkmaar City Run by night is vanaf nu geopend. De avond voor Hemelvaartsdag, woensdagavond 20 mei, vindt de 8e editie van deze spectaculaire avondrun plaats. Deelnemers kunnen kiezen voor de 10 of 5 km, waarbij het parcours dwars door de binnenstad van Alkmaar loopt.

Organisator Le Champion maakt ieder jaar samen met alle betrokken partijen één groot hardloopspektakel van de Alkmaar City Run by night. Ten eerste zorgen de inwoners van de binnenstad met slingers, lichtitems en muziekbeats voor een fantastische sfeer. Aanmoedigingen vanaf de bomvolle horecapleinen en de diverse ‘cheering zones’ van de event partners maken het feest langs het parcours compleet. En na afloop kunnen alle deelnemers tijdens Swinging Night natuurlijk weer genieten van de beste bands en leukste feestjes.

Ren mee voor het goede doel

Ook dit jaar is Jeugdfonds Sport Alkmaar het officiële goede doel van de Alkmaar City Run by night. Bij inschrijving kunnen deelnemers een vrijwillige bijdrage doen aan dit goede doel. Het Jeugdfonds Sport is een stichting die zich inzet voor kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan ouders een minimuminkomen hebben. Dit fonds maakt het voor deze kinderen mogelijk om lid te worden van een sportvereniging.

Inschrijven

De inschrijving van de Alkmaar City Run by night is vanaf nu geopend. De inschrijving sluit eerder bij het bereiken van de deelnemerslimiet, er kunnen maximaal 10.000 hardlopers meedoen aan de diverse afstanden. Schrijf je hier direct in!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest