.

De voorbereidingen Cascaderun gaan vooralsnog door

door 12 mrt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De Cascaderun die gepland staat voor 19 april, gaat vooralsnog door volgens de organisatie, zo staat op haar website.

In ons land gelden vanaf vandaag, donderdag 12 maart 2020, aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Grote bijeenkomsten, waaronder hardloopwedstrijden, die plaatsvinden in de periode tot en met 31 maart aanstaande worden in heel Nederland afgelast.

Omdat de Hoogeveense Cascaderun plaatsvindt over ruim 5 weken, op 19 april aanstaande, hebben wij besloten de voorbereidingen op de Cascaderun 2020 vooralsnog voort te zetten. Tegelijkertijd zijn wij ons bewust van de risico’s en volgen wij de ontwikkelingen op de voet.

Wij kunnen helaas niet uitsluiten dat een eventuele verlenging van de overheidsmaatregelen kan leiden tot annulering of uitstel van de Cascaderun 2020. Echter, wij hopen van harte dat de verspreiding van het virus op korte termijn een halt kan worden toegeroepen en dat we elkaar op 19 april aanstaande aan de start van de Cascaderun ontmoeten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest