De voorbereidingen Cascaderun gaan vooralsnog door

door 12 mrt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

De Cascaderun die gepland staat voor 19 april, gaat vooralsnog door volgens de organisatie, zo staat op haar website.

In ons land gelden vanaf vandaag, donderdag 12 maart 2020, aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Grote bijeenkomsten, waaronder hardloopwedstrijden, die plaatsvinden in de periode tot en met 31 maart aanstaande worden in heel Nederland afgelast.

Omdat de Hoogeveense Cascaderun plaatsvindt over ruim 5 weken, op 19 april aanstaande, hebben wij besloten de voorbereidingen op de Cascaderun 2020 vooralsnog voort te zetten. Tegelijkertijd zijn wij ons bewust van de risico’s en volgen wij de ontwikkelingen op de voet.

Wij kunnen helaas niet uitsluiten dat een eventuele verlenging van de overheidsmaatregelen kan leiden tot annulering of uitstel van de Cascaderun 2020. Echter, wij hopen van harte dat de verspreiding van het virus op korte termijn een halt kan worden toegeroepen en dat we elkaar op 19 april aanstaande aan de start van de Cascaderun ontmoeten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Foto: Atletiekunie Het jaar 2023 was een mooi atletiek jaar, het einde daarvan is bijna in zicht en dat betekent dat we de komende tijd kunnen gaan terugblikken. We gaan de individuele prestaties van onze Nederlandse atleten nog eens goed bekijken....

Pin It on Pinterest