De voorbereidingen Cascaderun gaan vooralsnog door

door 12 mrt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

De Cascaderun die gepland staat voor 19 april, gaat vooralsnog door volgens de organisatie, zo staat op haar website.

In ons land gelden vanaf vandaag, donderdag 12 maart 2020, aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Grote bijeenkomsten, waaronder hardloopwedstrijden, die plaatsvinden in de periode tot en met 31 maart aanstaande worden in heel Nederland afgelast.

Omdat de Hoogeveense Cascaderun plaatsvindt over ruim 5 weken, op 19 april aanstaande, hebben wij besloten de voorbereidingen op de Cascaderun 2020 vooralsnog voort te zetten. Tegelijkertijd zijn wij ons bewust van de risico’s en volgen wij de ontwikkelingen op de voet.

Wij kunnen helaas niet uitsluiten dat een eventuele verlenging van de overheidsmaatregelen kan leiden tot annulering of uitstel van de Cascaderun 2020. Echter, wij hopen van harte dat de verspreiding van het virus op korte termijn een halt kan worden toegeroepen en dat we elkaar op 19 april aanstaande aan de start van de Cascaderun ontmoeten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest