Marathon Rotterdam is uitgesteld door Coronavirus (ook Urban Trails afgelast)

door 12 mrt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Golazo Sports heeft vandaag (donderdag 12 maart 12.00 uur) besloten om al zijn evenementen tot en met 19 april te verplaatsen naar een datum later in dit jaar. Het gaat onder andere om de NN Marathon Rotterdam en de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park.

De organisatie acht het niet verantwoord gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 om de evenementen plaats te laten vinden. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid van de lopers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staan bij de evenementen van Golazo Sports altijd voorop.

De organisatie zal zeer binnenkort in gesprek treden met de diverse stakeholders om te inventariseren welke data mogelijk zijn.

De volgende sportevenementen zijn afgelast:

  • Road to Rotterdam Trainingslopen van 14 en 15 maart
  • Urban Trail Utrecht van 22 maart
  • Urban Trail Breda van 29 maart
  • Marathon Rotterdam van 5 april
  • Urban Trail Groningen van 5 april
  • Urban Trail Leeuwarden van 19 april
  • Utrecht Marathon van 19 april

Bekijk hier welke hardloopwedstrijden nog meer zijn afgelast.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest