.

Venloop ook afgelast door Coronavirus

door 12 mrt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De organisatie van de Venloop heeft vandaag ook besloten de wedstrijd af te lassen zo is te lezen op haar website:

Gezien de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus is besloten dat de Weir Venloop 2020 op de geplande data (25 t/m 29 maart aanstaande) geen doorgang kan vinden. Alle in die periode geplande Venloop-activiteiten worden derhalve afgelast.

Op donderdag 12 maart is door de overheid besloten dat alle evenementen met meer dan 100 deelnemers/bezoekers tot nader order geen doorgang mogen vinden. De veiligheid van onze deelnemers, bezoekers en vrijwilligers staat voorop. Ook de continuïteit van de zorg in algemene zin hoort daarbij. Derhalve nemen we geen enkel risico, wat betekent dat de 15e editie van de Weir Venloop geen doorgang vindt.

Als organisatie hebben we tevens moeten vaststellen dat het verschuiven van het evenement naar een later tijdstip dit jaar niet mogelijk is. De 15e editie van de Weir Venloop staat gepland voor 24 t/m 28 maart 2021.

Bekijk hier welke hardloopwedstrijden nog meer zijn afgelast.

Tags: Venloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest