Venloop ook afgelast door Coronavirus

door 12 mrt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De organisatie van de Venloop heeft vandaag ook besloten de wedstrijd af te lassen zo is te lezen op haar website:

Gezien de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus is besloten dat de Weir Venloop 2020 op de geplande data (25 t/m 29 maart aanstaande) geen doorgang kan vinden. Alle in die periode geplande Venloop-activiteiten worden derhalve afgelast.

Op donderdag 12 maart is door de overheid besloten dat alle evenementen met meer dan 100 deelnemers/bezoekers tot nader order geen doorgang mogen vinden. De veiligheid van onze deelnemers, bezoekers en vrijwilligers staat voorop. Ook de continuïteit van de zorg in algemene zin hoort daarbij. Derhalve nemen we geen enkel risico, wat betekent dat de 15e editie van de Weir Venloop geen doorgang vindt.

Als organisatie hebben we tevens moeten vaststellen dat het verschuiven van het evenement naar een later tijdstip dit jaar niet mogelijk is. De 15e editie van de Weir Venloop staat gepland voor 24 t/m 28 maart 2021.

Bekijk hier welke hardloopwedstrijden nog meer zijn afgelast.

Tags: Venloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest