Roparun 2020 ook afgelast door het coronavirus

door 16 mrt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Ook de Roparun van 2020 is vanwege het coronavirus afgelast. De Roparun zou gehouden worden op 31 mei. De organisatie laat het volgende op haar website weten:

Vandaag hebben wij als Stichting Roparun de moeilijke, maar in onze ogen noodzakelijke beslissing genomen om de Roparun 2020 niet door te laten gaan. Als stichting vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en verspreiding van COVID-19 waar mogelijk tegen te gaan. Als organisatie die zich inzet voor het welzijn van zieke mensen, vinden wij het onze verplichting om veiligheid en gezondheid altijd de hoogste prioriteit te geven. Niet alleen een verplichting naar hen, maar naar de hele samenleving.

Stichting Roparun gaat ook dit jaar gewoon door met het ondersteunen van verschillende doelen in de ondersteunende zorg voor mensen met kanker. Directeur Wiljan Vloet: “We begrijpen dat deze beslissing een grote teleurstelling is voor alle betrokkenen, maar wij gaan er alles aan doen om in 2021 weer een prachtig evenement neer te zetten.”.

De maatregelen hebben de volgende effecten voor onze interne organisatie:

  • Alle bijeenkomsten en vergaderingen voor teams, vrijwilligers, doorkomsten of andere zijn tot nader order geannuleerd.
  • Het kantoor van Roparun in Schiedam ontvangt geen bezoekers. Afspraken worden geannuleerd en het is niet mogelijk om producten te komen afhalen/lenen. Eventueel kunnen loten nog wel worden opgestuurd, stuur hiervoor een e-mail naar info@roparun.nl.
  • Medewerkers van het kantoor werken zo veel mogelijk vanuit huis. Dit betekent dat het kantoor telefonisch minder goed bereikbaar is. We vragen u zo veel mogelijk zaken per e-mail te regelen.

Voor alle richtlijnen en vragen omtrent COVID-19 verwijzen we door naar:


Bekijk hier welke hardloopwedstrijden nog meer zijn afgelast.

Tags: Roparun

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest