Mizuno Wave Rider 23: Combineer een frisse neus met trainingsarbeid

door 3 apr, 2020Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Mizuno Waverider 23 schoen voor vrouwen

Het is belangrijk om in deze tijd goed in conditie te blijven. Ga daarom lekker in je eentje hardlopen en gebruik deze periode om je prestaties te verbeteren. Mizuno introduceert daarvoor de Wave Rider 23. Een lichtgewicht hardloopschoen die geschikt is voor zowel duurloop als snelle intervaltraining. Hij is speciaal is ontwikkeld voor de allround hardloper die op zoek is naar dynamische demping en hoge energieteruggave. Info: www.mizuno.com.  

Wave-technologie, SmoothRide, Dynamotion Fit en Intercool-technologie, alles staat bij Mizuno in het teken van progressie en comfort. De iconische Wave-plaat werkt als een springveer die zorgt voor maximale voorwaartse energieteruggave. Dankzij de U4ic tussenzool voelt iedere landing zacht en de U4icX-vering in de hiel zorgt ook daar voor extra demping. Intercool-technologie houdt warmte- en vochtopbouw in de schoen tegen waardoor de Wave Rider 23 je voeten koel houdt en je hardloopprestaties verbeteren.

Verharde weg en bospaden

Het SmoothRide-ontwerp in de buitenzool maakt dat je een zeer constant tempo aan kunt houden zonder versnelling of vertraging te voelen in de afwikkeling van je voet. Hardlopen over de verharde weg voelt zacht en soepel, maar ook in het bos is de schoen erg stabiel en comfortabel.

De Wave Rider 23 heeft ademend mesh aan de bovenzijde dat zorgt voor een optimaal aansluitende pasvorm dankzij Dynamotion Fit. Je voet en de schoen worden één waardoor je goed afwikkelt en een perfecte grip houdt. Vaak moeten lopers enige tijd wennen aan hun nieuwe schoen, maar niet bij de Mizuno Wave Rider 23: die voelt bij de eerste training meteen comfortabel en vertrouwd.

Informatie en prijs

De Mizuno Wave Rider 23 is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.


Sportadviezen in tijden van corona (NOC*NSF)
Het is van groot belang voldoende te bewegen. Het RIVM adviseert om contact met anderen te vermijden en minimaal 1,5 meter afstand te houden. Sport bij voorkeur in je eentje en op plaatsen waar nauwelijks of geen andere mensen zijn. Vermijd langdurige, hoge, intensieve inspanningen. Sporten is goed voor je immuunsysteem, longen, hart en mindset. Heb je last van verkoudheids- of griepverschijnselen blijf dan binnen. Klik hier voor sport- en bewegingsadviezen van NOC*NSF in tijden van corona.


Voor alle richtlijnen en vragen omtrent COVID-19 verwijzen we door naar:


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!