Coronavirus zet streep door 45ste editie Run Winschoten

door 5 apr, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Door het uitbreken van het coronavirus en de verdere voorspellingen is na overleg met de IAU en de Atletiekunie de beslissing genomen om de RUN Winschoten met het WK 100 km dit jaar niet door te laten gaan. Een zwaar en vervelend besluit niet alleen voor de organisatie maar voor velen wellicht ook een teleurstellend besluit.

De risico’s met betrekking tot de gezondheid voor de deelnemers, begeleiders, vrijwilligers en toeschouwers, kortom voor de gehele gemeenschap inclusief alle buitenlandse delegaties en gasten kunnen niet worden gegarandeerd. Ook al zou Nederland in september weer “virusvrij” zijn, dan nog zegt dat niets over de situatie in andere delen van de wereld. Gezondheid staat voor alles!!!

De organisatie hoopt erop en gaat er vanuit dat op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021, door gezamenlijk enthousiasme en ieders bijdrage en inspanning de volgende RUN Winschoten wel zal plaatsvinden.


Bekijk hier welke hardloopwedstrijden nog meer zijn afgelast.


Voor alle richtlijnen en vragen omtrent COVID-19 verwijzen we door naar:


Hardlopen en coronavirus, hoe ga je er mee om

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest