Coronavirus zet streep door 45ste editie Run Winschoten

door 5 apr, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Door het uitbreken van het coronavirus en de verdere voorspellingen is na overleg met de IAU en de Atletiekunie de beslissing genomen om de RUN Winschoten met het WK 100 km dit jaar niet door te laten gaan. Een zwaar en vervelend besluit niet alleen voor de organisatie maar voor velen wellicht ook een teleurstellend besluit.

De risico’s met betrekking tot de gezondheid voor de deelnemers, begeleiders, vrijwilligers en toeschouwers, kortom voor de gehele gemeenschap inclusief alle buitenlandse delegaties en gasten kunnen niet worden gegarandeerd. Ook al zou Nederland in september weer “virusvrij” zijn, dan nog zegt dat niets over de situatie in andere delen van de wereld. Gezondheid staat voor alles!!!

De organisatie hoopt erop en gaat er vanuit dat op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021, door gezamenlijk enthousiasme en ieders bijdrage en inspanning de volgende RUN Winschoten wel zal plaatsvinden.


Bekijk hier welke hardloopwedstrijden nog meer zijn afgelast.


Voor alle richtlijnen en vragen omtrent COVID-19 verwijzen we door naar:


Hardlopen en coronavirus, hoe ga je er mee om

Le Champion annuleert Groet uit Schoorl Run

Sportorganisatie Le Champion heeft, in overleg met Gemeente Bergen en Gemeente Zandvoort, besloten de Groet...

Marius Kipserem wil zege mét parcoursrecord tijdens de 41ste NN Marathon Rotterdam

Marius Kipserem, spraakmakende winnaar in 2016 en 2019, komt met grote plannen terug naar de NN Marathon Rotterdam. De Keniaanse topatleet wil op...

Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike nieuwe evenementen, einde Marikenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop organiseert dit jaar twee nieuwe evenementen: De Zevenheuvelentrail op zaterdag 14 mei en de Zevenheuvelenhike op...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This