Sifan Hassan zit door coronacrisis vast in Ethiopië, traint er op hoogte

door 28 apr, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Sifan Hassan zit vast in Ethiopië, het land dat ze in 2008 achter zich liet om als vluchteling naar Nederland te komen. Het is onduidelijk wanneer, en of, ze binnenkort weg kan.

De tweevoudig wereldkampioene kwam op 24 februari aan in de hoofdstad Addis Abeba. Ze zou daar trainen in voorbereiding op het wereldkampioenschap halve marathon in Polen op 29 maart. Die wedstrijd werd door de coronacrisis afgelast. 

Lees verder op Volkskrant.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest