Alkmaar City Run by night gaat virtueel plaatsvinden

door 16 mei, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Alkmaar City Run by Night

De Alkmaar City Run by night gaat toch door! Dit jaar zullen er geen 10.000 hardloopliefhebbers staan te wachten op het Canadaplein op het startschot, maar organisator Le Champion biedt nu een virtuele variant aan, waarmee de gezellige Run & Swing beleving wordt aangeboden vanuit huis. Hoe gaat dit in z’n werk?

Hardlopers schrijven zich via een inschrijfformulier op de website van de Alkmaar City Run by night in. Vervolgens downloaden zij een nieuwe app en koppelen daar hun afstand met digitale startnummer. Dit is zoals gewoonlijk de 5 of 10 km. Deelnemers krijgen een unieke startcode toegestuurd, waarmee men vanaf 19.00 uur op 20 mei t/m 31 mei kan meedoen aan de virtuele versie van de Alkmaar City Run by night. Iedereen wordt geadviseerd om zoveel mogelijk vanuit eigen omgeving deel te nemen, één belangrijke regel: loop alleen, de app registreert de tijd en afstand. Ook is de app aan te sluiten op sporthorloges. De eindstanden worden up-to-date gehouden in de app, zodat alle races kunnen worden geanalyseerd na afloop en er een klassement wordt opgemaakt

Maak kans op te gekke prijzen

De Alkmaar City Run by night staat bekend om het gezellige Run & Swing-evenement. De gezelligheid is even belangrijk als de prestatie. Daarom kan de organisatie er niet omheen om iets ludieks toe te voegen. Tijdens het hardloopevenement, dat traditioneel op Hemelvaartsdag plaatsvindt, worden veel deelnemers gespot met feestelijke kleding en lichtjes. Le Champion wil lopers van de virtuele editie uitdagen om deze keer ook zo feestelijk mogelijk op pad te gaan, hiervan een foto te maken en deze delen via social media met #ACR20. De partners van de Alkmaar City Run by night: Rabobank, Rollebol, AA-Drink, Baanbereik en de Big Data Hub hebben voor de 3 meest feestelijke een te gek prijzenpakket samengesteld. Partner Rabobank heeft voor de 20 meest feestelijke een winnaarspakket samengesteld.

De Alkmaar City Run by night 2020 werd begin april afgelast. Volgens de algemene voorwaarden kregen alle leden van Le Champion en de businessteams de mogelijkheid om hun inschrijfgeld te restitueren. Overige deelnemers kregen daarom hun inschrijfgeld niet terug. Om deze groep lopers/deelnemers tegemoet te komen krijgen zij 50 procent korting op de editie van 2021. Ook zijn er Le Champion leden die hun inschrijfgeld niet terug wilden ontvangen, omdat zij Le Champion in deze moeilijke tijd willen steunen. Voor deze groep leden én de gedupeerde individuele lopers wordt de virtuele Alkmaar City Run by night gratis aangeboden. Overige deelnemers betalen € 6,00. In het inschrijfpakket zit een digitaal startnummer, die kan worden geprint en opgespeld, livetracking via app, uitslagen, een certificaat en optionele medaille die men thuisgestuurd krijgt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

Morgen beginnen de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL in de finale van de 4x400 meter estafette (mix) en Maureen Koster in de finale van de 5.000 meter. Verder komen Nadine Visser en Maayke Tjin A-Lim uit op de 100 meter horden. Mark Heiden, Job...

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Deze week beginnen de EK Atletiek in Rome in het Stadio Olimpico. De EK Atletiek worden gehouden van 7 tot en met 12 juni 2024. RunningPlus heeft hieronder een tijdschema van de EK Atletiek onder elkaar gezet, zo weet je precies wat wanneer is en...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!