New York Marathon 2020 afgelast door coronavirus

door 24 jun, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De grootste Marathon van de wereld (New York Marathon) gaat dit jaar niet door. De organisatie van de Marathon heeft besloten om het evenement, dat plaatst zou vinden op 1 november, vanwege de coronacrisis af te lassen.

De organisatie wil geen risico nemen met de duizenden hardlopers en vrijwilligers zolang het virus er nog is. Aan de New York Marathon doen jaarlijks zo’n 50000 mensen mee.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum wint Londen Marathon. Foto: Bob Martin voor London Marathon Events Kelvin Kiptum heeft vandaag in Londen een nieuw parcoursrecord gelopen op de Marathon. De Keniaan was dicht bij de tijd van Kipchoge’s wereldrecord uit 2019. Kiptum...

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Zondag 4 juni was het eindelijk zover; de jubileumeditie van de Scania Meppel City Run. Na maanden van voorbereiding stonden meer dan 150 vrijwilligers klaar om er een geweldige editie van te maken. Het stralende weer zorgde voor blije gezichten en...

Pin It on Pinterest