New York Marathon 2020 afgelast door coronavirus

door 24 jun, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

De grootste Marathon van de wereld (New York Marathon) gaat dit jaar niet door. De organisatie van de Marathon heeft besloten om het evenement, dat plaatst zou vinden op 1 november, vanwege de coronacrisis af te lassen.

De organisatie wil geen risico nemen met de duizenden hardlopers en vrijwilligers zolang het virus er nog is. Aan de New York Marathon doen jaarlijks zo’n 50000 mensen mee.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest