Dam tot Damloop komt met Home Edition

door 14 jul, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Dam tot Damloop 2020 Home Edition

De traditionele Dam tot Damloop start dit jaar helaas niet vanaf de Prins Hendrikkade in Amsterdam en gaat ook niet door de IJtunnel. Het coronavirus gooit roet in het eten voor het grootste hardloopevenement van ons land. Organisator Le Champion heeft echter niet stilgezeten en komt met een speciale Dam tot Damloop Home Edition, die plaatsvindt op de originele data van het evenement: zaterdag 19 en zondag 20 september. Een 10 of 5 Engelse Mijl kan in september nu vanuit eigen omgeving gelopen worden, individueel, als bedrijventeam of als goed doel.

Niet door Amsterdamse IJtunnel richting Zaandam, maar van deur tot deur

Normaliter trekt het sportiefste weekend van Nederland, met de Dam tot Dam Wandeltocht, Damloop by night, Dam tot Dam FietsClassic en de Dam tot Damloop, 83.000 sporters naar Amsterdam en Zaandam. Dit jaar zal dat iets anders gaan plaatsvinden en kan er over de hele wereld gelopen worden. De Dam tot Damloop dankt zijn enorme deelnemersveld voor een groot deel aan de vele bedrijven die jaarlijks met collega’s rennen. De organisatie wil ook hen motiveren om aan deze aangepaste versie deel te nemen.

Speciaal startpakket

Ingeschreven deelnemers krijgen een speciaal pakket thuisgestuurd. Hierin zit onder andere het startnummer, een eventueel speciaal Home Edition runningshirt en een Dam tot Dam poster die op het raam geplakt kan worden, om kans te maken op leuke prijzen. Digitaal kan men gebruikmaken van de officiële Dam tot Damloop app, die exclusief te gebruiken is voor deelnemers én supporters. Deelnemers kunnen bij inschrijving vanuit de app drie maanden gratis gebruik maken van ASICS Runkeeper GO (het premium account van de hardloopapp). Runkeeper bereidt iedere deelnemer optimaal voor met hulp van trainingsschema’s, tips & tricks. De tijdsregistratie gaat via de ingebouwde GPS-functie in de eventapp. Wie zijn prestatie wil belonen met een medaille kan daarvoor kiezen bij inschrijving.

Bedrijven en goede doelen kunnen profiteren van een speciaal businesspakket, voor minimaal 10 personen. Na maanden alleen te hebben gesport, kunnen collega’s eindelijk weer met elkaar een rondje hardlopen. Ook voor hen geldt dat men drie maanden gratis gebruik kan maken van ASICS Runkeeper GO. Bedrijven zijn natuurlijk ook vrij om hun eigen route te bepalen en bijvoorbeeld vanuit kantoor te lopen. De businessteams krijgen de medailles toegestuurd met een ingelijste teamfoto van hun prestatie. Een eyecatcher voor elke organisatie aan de kantoormuur.   

Inschrijving

Sinds maandag 13 juli 9.00 uur kunnen hardlopers zich inschrijven voor deze Dam tot Damloop Home Edition. Hardlopers die stonden ingeschreven voor de afgelaste editie en geen restitutie hebben ontvangen, mogen gratis meedoen aan de Dam tot Damloop Home Edition. 

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.damloop.nl 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

Morgen beginnen de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL in de finale van de 4x400 meter estafette (mix) en Maureen Koster in de finale van de 5.000 meter. Verder komen Nadine Visser en Maayke Tjin A-Lim uit op de 100 meter horden. Mark Heiden, Job...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!