Diepe Hel Holterbergloop op zondag 25 oktober gaat door in aangepaste vorm

door 14 jul, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Na maanden van coronaperikelen en afgelaste evenementen is er ook iets positiefs te melden. Stichting Diepe Hel Holterbergloop heeft besloten om alleen op zondag 25 oktober het hardloopevenement in een aangepaste vorm door te laten gaan.

‘Er zullen drie afstanden van start gaan in Nijverdal: Sans-Online 6km, Hemink 10km en de VolkerWessels halve marathon. Dat betekent dat wij op zaterdagavond 24 oktober deze editie geen nightrun organiseren’, vertelt Hans Stokvis, voorzitter van de organisatie. De inschrijving start online op zondag 2 augustus om 09.00 uur. 

Aangepast programma

Omdat er nog steeds beperkende maatregelen van kracht zijn, zal het een andere Diepe Hel Holterbergloop worden dan anders. ‘Zo zullen start en finish van elkaar gescheiden worden om te zorgen voor optimale doorstroming en maximale onderlinge ruimte voor alle deelnemers. Ook zal de start gefaseerd plaatsvinden. Om te voorkomen dat snelle lopers onderweg voortdurend de wat minder snelle lopers in moeten halen, vragen we aan alle inschrijvers een verwachte eindtijd op te geven. Op die manier kunnen we iedereen zo optimaal mogelijk indelen bij de start’. 

De Hemink 10 km zal dit jaar een heen en weer parkoers zijn zonder busvervoer. Dit jaar is de Diepe Hel Holterbergloop geen wedstrijd maar een prestatieloop. Er is geen prijsuitreiking met bloemen en podium. Wel zal er op basis van netto eindtijd een uitslag bekend worden gemaakt. ‘Uiteraard ontvangt iedereen wel een medaille en is het mogelijk om een speciaal loopshirt te bestellen’. Dit jaar zullen alle startnummers worden opgestuurd aan de deelnemers.

Je kan je inschrijven vanaf 1 augustus!

(persbericht)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest