.

Uiterlijk 20 augustus duidelijkheid over doorgaan Amsterdam Marathon

door 8 aug, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De organisatie van de Amsterdam Marathon geeft uiterlijk 20 augustus meer duidelijkheid of het evenement doorgaat en ook in welke vorm als het door zou gaan. De organisatie zegt het volgende op haar website:

We zijn dankbaar dat zoveel mensen zich volop inzetten voor de 45e editie van de TCS Amsterdam Marathon in een aangepaste vorm. Ook begrijpen we als geen ander dat dit nog steeds een onzekere periode is en dat alle deelnemers, vrijwilligers en betrokken partners dolgraag willen weten of dit hardloopevenement door zal gaan op 18 oktober. Uiterlijk donderdag 20 augustus verwachten we dat we jou kunnen vertellen hoe en of de TCS Amsterdam Marathon plaats zal vinden. In de tussentijd hopen we op jouw begrip en geduld. We doen ons uiterste best zodat we uiteindelijk veilig en verantwoord samen kunnen hardlopen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest