Uiterlijk 20 augustus duidelijkheid over doorgaan Amsterdam Marathon

door 8 aug, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

De organisatie van de Amsterdam Marathon geeft uiterlijk 20 augustus meer duidelijkheid of het evenement doorgaat en ook in welke vorm als het door zou gaan. De organisatie zegt het volgende op haar website:

We zijn dankbaar dat zoveel mensen zich volop inzetten voor de 45e editie van de TCS Amsterdam Marathon in een aangepaste vorm. Ook begrijpen we als geen ander dat dit nog steeds een onzekere periode is en dat alle deelnemers, vrijwilligers en betrokken partners dolgraag willen weten of dit hardloopevenement door zal gaan op 18 oktober. Uiterlijk donderdag 20 augustus verwachten we dat we jou kunnen vertellen hoe en of de TCS Amsterdam Marathon plaats zal vinden. In de tussentijd hopen we op jouw begrip en geduld. We doen ons uiterste best zodat we uiteindelijk veilig en verantwoord samen kunnen hardlopen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Foto: Christel Saneh voor World Athletics Wereld- en Olympisch kampioen Faith Kipyegon bevestigde haar status als beste vrouwelijke atlete in de geschiedenis op de 1500 meter. Zij liep haar eigen wereldrecord uit de boeken met een geweldige tijd...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt op zondag 20 oktober haar comeback tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Brinkman zou eigenlijk vorig jaar al van start gaan bij de World Atletics Platinum Label marathon, maar moest toen kort voor de wedstrijd haar limietpoging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!