Uiterlijk 20 augustus duidelijkheid over doorgaan Amsterdam Marathon

door 8 aug, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

De organisatie van de Amsterdam Marathon geeft uiterlijk 20 augustus meer duidelijkheid of het evenement doorgaat en ook in welke vorm als het door zou gaan. De organisatie zegt het volgende op haar website:

We zijn dankbaar dat zoveel mensen zich volop inzetten voor de 45e editie van de TCS Amsterdam Marathon in een aangepaste vorm. Ook begrijpen we als geen ander dat dit nog steeds een onzekere periode is en dat alle deelnemers, vrijwilligers en betrokken partners dolgraag willen weten of dit hardloopevenement door zal gaan op 18 oktober. Uiterlijk donderdag 20 augustus verwachten we dat we jou kunnen vertellen hoe en of de TCS Amsterdam Marathon plaats zal vinden. In de tussentijd hopen we op jouw begrip en geduld. We doen ons uiterste best zodat we uiteindelijk veilig en verantwoord samen kunnen hardlopen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest