Fit aan de start verschijnen met de Diepe Hel clinics

door 11 aug, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Zorg dat de motor goed warmgedraaid wordt om fit aan de start van de 33e editie van de Diepe Hel Holterbergloop te staan. Hoe? Doe mee aan de clinics van ASV Atletics Nijverdal en AV Holten.

Diepe Hel Holterbergloop

Looptraining bij ASV Atletics Nijverdal 

‘Op het programma staan zeven trainingen op zaterdagochtend (vanaf 29 augustus) en twee extra trainingen op woensdagavond (om 19.15 uur)’, vertelt Hans Stokvis, voorzitter van de organisatie. Voor lopers die de 6 km gaan lopen is enige loopervaring met een basisconditie gewenst. Ga je de 10 km lopen is het van belang dat je al 30 minuten aaneengesloten kunt hardlopen. De lopers die de halve marathon voor ogen hebben moeten minimaal 45 minuten aaneengesloten kunnen hardlopen. De trainingen worden in Nijverdal georganiseerd voor maximaal 30 lopers. 

Startlocatie trainingen: Atletiekbaan ASV Atletics, Van Heerdtweg 5 Nijverdal. 
Starttijden training op zaterdag: 09.00 uur 
Inschrijfgeld clinics: € 45,- 

Looptraining bij AV Holten 

‘Heb je nog nooit een wedstrijd gelopen en ga je voor het eerst de 6 km run doen? Of misschien heb je de 10 km of halve marathon al in de benen maar heb je nog een beetje hulp nodig? Bij AV Holten kun je voor alle niveaus terecht bij de clinic’. Acht trainingen op woensdagavond starten vanaf woensdag 2 september.

Startlocatie trainingen: Sportpark Meermanskamp, Valkenweg 4 Holten. 
Starttijden training op woensdag: 20.00 uur 
Inschrijfgeld clinics: € 45,- 

Inschrijven kan via: www.diepehelholterbergloop.nl.

33e editie op zondag 25 oktober 2020

Stichting Diepe Hel Holterbergloop heeft besloten om alleen op zondag 25 oktober het hardloopevenement in een aangepaste vorm door te laten gaan. ‘Er zullen drie afstanden van start gaan in Nijverdal: Sans-Online 6km, Hemink 10km en de VolkerWessels halve marathon. Dat betekent dat wij op zaterdagavond 24 oktober deze editie geen nightrun organiseren’ aldus Hans. De Zorgsaam Wandeltocht is uitgebreid. Daar gaat een 10 km als een 20 km afstand van start.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

De Zugspitz Arena is een paradijs voor trailrunners

De Zugspitz Arena is een paradijs voor trailrunners

Fanatieke trailrunners kunnen hun hart ophalen in de Tiroler Zugspitz Arena. De populariteit van de sport zorgt ervoor dat er steeds meer trails uitgepijld worden in het gebied. Ze zijn erg afwisselend en lopen over steile rotspaden, Alpenweides en...

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest