Marathon Parijs gaat definitief niet door

door 12 aug, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Ook de Marathon van Parijs gaat dit jaar niet door. De Marathon was al verplaatst door het uitbreken van het coronavirus, de situatie is nog steeds niet goed genoeg om het evenement te laten doorgaan.

Eigenlijk zou de Marathon al op 5 april zijn. Maar door het coronavirus was deze verplaatst naar 18 oktober en daarna nog een keer verplaatst naar 15 november. Alle hardlopers die een startbewijs hadden voor dit jaar kunnen deze voor de volgende editie weer gebruiken.

Er gingen al meer Marathons dit jaar niet van start door de coronavirus zoals de: New York-, Berlijn-, Boston-, Chicago-, Rotterdam- en Eindhoven Marathon.


Bekijk hier welke hardloopwedstrijden nog meer zijn afgelast.


Voor alle richtlijnen en vragen omtrent COVID-19 verwijzen we door naar:


Hardlopen en coronavirus, hoe ga je er mee om

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest