Marathon Parijs gaat definitief niet door

door 12 aug, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

Ook de Marathon van Parijs gaat dit jaar niet door. De Marathon was al verplaatst door het uitbreken van het coronavirus, de situatie is nog steeds niet goed genoeg om het evenement te laten doorgaan.

Eigenlijk zou de Marathon al op 5 april zijn. Maar door het coronavirus was deze verplaatst naar 18 oktober en daarna nog een keer verplaatst naar 15 november. Alle hardlopers die een startbewijs hadden voor dit jaar kunnen deze voor de volgende editie weer gebruiken.

Er gingen al meer Marathons dit jaar niet van start door de coronavirus zoals de: New York-, Berlijn-, Boston-, Chicago-, Rotterdam- en Eindhoven Marathon.


Bekijk hier welke hardloopwedstrijden nog meer zijn afgelast.


Voor alle richtlijnen en vragen omtrent COVID-19 verwijzen we door naar:


Hardlopen en coronavirus, hoe ga je er mee om

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Pin It on Pinterest