.

Fitbit introduceert Sense, de meest geavanceerde gezondheidssmartwatch

door 25 aug, 2020Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Black Friday 2022Black Friday 2022
Fitbit Sense sport horloge

 Fitbit (NYSE:FIT) presenteert vandaag de Fitbit SenseTM , de meest geavanceerde gezondheidssmartwatch van het bedrijf, dat innovatieve sensor- en softwaretechnologie biedt met ’s werelds eerste elektrodermale activiteitssensor (EDA) op een smartwatch die je helpt je stress te beheren, geavanceerde hartslagtechnologie, een nieuwe ECG-app2 en een huidtemperatuursensor3 om de pols. En dat allemaal met 6+ dagen aan batterijduur4 plus een gratis Fitbit Premiumtm5 proefabonnement van zes maanden, wat je helpt bij het volgen van belangrijke fluctuaties in je gezondheid en welzijn, zoals hartslagvariaties, ademhalingsfrequentie en SpO2 met het nieuwe gezondheidsdashboard6

Fitbit introduceert daarnaast Fitbit Versa 3TM, met nieuwe gezondheids-en fitnessfuncties, en met de toevoeging van GPS en Google Assistant7. Als laatste heeft Fitbit zijn meest toegankelijke tracker verbeterd: de batterijduur verlengd tot 10+ dagen4, meer gezondheids- en fitnessfuncties toegevoegd zoals minuten in actieve zones en een gratis Premium proefabonnement van een jaar voor de Fitbit Inspire 2TM.5. Door deze krachtige tools en bronnen nu beschikbaar te maken voor iedereen, helpt het Fitbit platform je om je gezondheid nog beter te begrijpen en controle te krijgen in deze nieuwe realiteit.

“Onze missie om iedereen in de wereld gezonder te maken, is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. COVID-19 heeft ons laten zien hoe belangrijk het is om te zorgen voor zowel onze fysieke als mentale gezondheid en welzijn,” zegt James Park, medeoprichter en CEO van Fitbit. “Onze nieuwe producten en diensten zijn onze meest innovatieve ooit. Ze koppelen onze meest geavanceerde sensortechnologie en algoritmen om meer informatie over je lichaam en je gezondheid te ontdekken, zodat jij de touwtjes in handen hebt. De nieuwe wearables zijn baanbrekend en helpen je bij het managen van stress en om je hartgezondheid beter te begrijpen. Hiermee brengen we je belangrijkste gezondheidsstatistieken samen op een eenvoudige en inzichtelijke manier om zaken als huidtemperatuur, hartslagvariatie en SpO2 bij te houden, zodat je kan zien hoe het allemaal met elkaar is verbonden5. Het belangrijkste is dat we gezondheid toegankelijk maken en nieuwe data naar boven halen die je kunt gebruiken om je te concentreren op je holistische gezondheid en welzijn, op een moment dat dit het meest nodig is.”

Fitbit Sense

Het beste van Fitbit met Sense

Fitbit Sense combineert alle belangrijke gezondheids-, fitness- en slimme functies die ook te vinden zijn op Fitbit’s andere smartwatches, inclusief ingebouwde gps, 20+ trainingsmodi op het apparaat, SmartTrack® automatisch activiteiten volgen, Cardio Fitness Level en Score, en geavanceerde slaaptools. Blijf verbonden door een reeks slimme functies die dienen voor extra gemak, waaronder een ingebouwde luidspreker en microfoon om oproepen aan te nemen en sms-berichten te beantwoorden met spraakopdrachten8, contactloze betalingen, duizenden apps en wijzerplaten, met behoud van een indrukwekkende batterijduur van meer dan 6 dagen4.

Intelligent ontwerp voor maximale prestaties, stijl en comfort

Fitbit Sense, het krachtigste en meest intelligente apparaat van Fitbit ooit, is gecreëerd door middel van unieke en innovatieve ontwerpprocessen, waaronder nano-molding en laserbondingtechnologie. Fitbit Sense heeft een nieuw ontwerp dat is geïnspireerd op het menselijk lichaam en combineert vriendelijke silhouetten en een sierlijke vorm met doelgerichte materialen. De afwerking is zowel fysiek en visueel licht, premium en gebouwd om lang mee te gaan, met aluminium van ruimtevaartkwaliteit en roestvrijstaal voor een gepolijste, high-tech look. Nieuwe infinity-banden zijn flexibel en comfortabel, terwijl de bevestiging het nog makkelijker maakt om accessoires te wisselen en af te stemmen op elke gelegenheid. De met robots vervaardigde behuizing van de smartwatch is voorzien van een samensmelting van glas en metaal, wat resulteert in een waterbestendigheid tot 50 meter diep. De biosensorkern binnenin is geconfigureerd om zoveel mogelijk sensoren te huisvesten, terwijl de smartwatch een gestroomlijnde esthetiek en een lange batterijduur behoudt.

Het grotere AMOLED-scherm is voorzien van een geïntegreerde lichtsensor om het scherm automatisch te dimmen voor een betere kijkervaring, samen met een optionele always-on-modus9. Het bijna edge-to-edge-scherm reageert sneller en is helder in combinatie met een hogere resolutie. De gebruikersinterface en snellere processor zijn volledig herontworpen en bieden je de meest intuïtieve en gerichte navigatie op het scherm. Dit omvat de introductie van nieuwe aanpasbare widgets, herontworpen meldingen en apps op het scherm voor een strakke look, terwijl je je favoriete tools en snelkoppelingen kunt aanpassen om meer gepersonaliseerde informatie weer te geven voor een naadloze smartwatch-ervaring. Meer informatie over Fitbit Sense vind je hier.

Fitbit Versa 3 horloge

Fitbit Versa 3, nóg meer om van te houden

Fitbit lanceert ook Fitbit Versa 3 en voegt nieuwe gezondheidsfuncties toe aan de populairste smartwatch-familie. Krijg meer grip op je fitnessdoelen door ingebouwde GPS, een kaart van je trainingsintensiteit in de app, verbeterde PurePulse 2.0-technologie en minuten in actieve zones, om meer te volgen dan stappen alleen. Voor extra gemak heeft Fitbit Versa 3 nog meer slimme functies, waaronder een ingebouwde luidspreker en microfoon om korte telefoongesprekken te voeren, inkomende gesprekken naar voicemail te sturen en het belvolume aan te passen – allemaal vanaf je pols10. Met de toevoeging van Google Assistant7 kun je herinneringen instellen voor je training, mindfulness-oefeningen of bedtijd, het weer bekijken, desinfecterend middel aan je boodschappenlijst toevoegen en thuis slimme apparaten bedienen door tegen je horloge te praten. Gebruik Fitbit Pay voor snelle, veilige betalingen zonder daarbij openbare oppervlakten aan te raken. Daarnaast heb je toegang tot duizenden apps en wijzerplaten. Nieuwe samengestelde afspeellijsten van muziekstreamingsdiensten Spotify11 maken het gemakkelijk om de juiste muziek te kiezen, passend bij de intensiteit van je training. Het vernieuwde design en de interface zijn geïnspireerd op Fitbit Sense, inclusief zachtere lijnen, meer comfort, meer reactievermogen en snellere, moeiteloze interacties. Alle Fitbit Versa 3-functies zijn ook beschikbaar op Fitbit Sense. Meer informatie over Fitbit Versa 3 vind je hier.

De Fitbit Versa 3 als Fitbit Sense gebruiken dezelfde magnetische oplader. De producten hebben een batterijduur van meer dan 6 dagen maar wanneer deze toch leeg is kun je deze in 12 minuten snel opladen om een volledige dag te gebruiken12. Cross-compatibele accessoires zijn voorzien van een eenvoudige, snel los te koppelen, bevestiging en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, inclusief samenwerkingen met designer partners als Pendleton® en Victor Glemaud. Bandjes van Pendleton™ weerspiegelen het merk dat is verbonden met de natuur en een iconische stijl van een geweven esthetiek met patronen heeft, terwijl de Victor Glemaud-collectie de speelse, genderneutrale, lichaamspositieve benadering uitdrukt, van de Haïtiaanse/Amerikaanse ontwerper, in gedurfde, duurzame breisels.

Fitbit Inspire 2

Krijg meer met Fitbit Inspire 2

Voortbouwend op het succes van de stijlvolle, betaalbare Fitbit Inspire en Inspire HR-trackers, voegt Fitbit Inspire 2 geavanceerde functies toe zoals minuten in actieve zones, een verbeterd stijlvol, slank design en een helderder, levendiger scherm met een batterijduur van 10 dagen4, de langste tot nu toe. De gebruiksvriendelijke activitytracker helpt je gezonde leefgewoonten op te bouwen met motiverende functies zoals 20+ doelgerichte trainingen, geavanceerde slaaptools, 24/7 hartslagmeting, registratie van vrouwelijke gezondheid, voeding, hydratatie en gewichtsregistratie. Haal nu nog meer uit Fitbit Inspire 2 met een gratis proefperiode van één jaar voor Fitbit Premium en krijg extra begeleiding en motivatie om doelen te behalen. Meer informatie over Fitbit Inspire 2 is hier te vinden.

Haal meer uit je Fitbit met Fitbit Premium

Fitbit Premium brengt je Fitbit-ervaring naar een nóg hoger niveau. Koppel Fitbit Premium met een Fitbit-apparaat en ontvang een diepere analyse van je gegevens en meer gepersonaliseerde inzichten die in verbinding staan met je activiteit, slaap en hartslag. Het levert geavanceerde slaaphulpmiddelen, mindfulness-content, motiverende games en uitdagingen, begeleide programma’s voor activiteit, slaap en voeding, en een gezondheidsrapport – allemaal beschikbaar in de Fitbit-app.

Fitbit Premium breidt het aanbod en het bereik uit: met meer dan 500.000 leden in minder dan een jaar na de introductie, wordt Premium uitgebreid naar het Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Spaans en Zweeds, waardoor nog meer Fitbit-gebruikers over de hele wereld de voordelen van Fitbit Premium kunnen ontdekken.

Prijzen en beschikbaarheid

Fitbit SenseFitbit Versa 3 en Fitbit Inspire 2 zijn vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order op Fitbit.com en online bij bol.com. Vanaf eind september zijn de producten wereldwijd beschikbaar.

Fitbit Sense is beschikbaar voor € 329.95 in carbon/roestvrij staal antraciet en ivoorwit/zachtgoud roestvrij staal. Fitbit Versa 3 is beschikbaar voor € 229.95 in zwart aluminium, antiekroze/zachtgoud aluminium en nachtblauw/zachtgoud aluminium. Fitbit Sense en Fitbit Versa 3 accessoires worden apart verkocht en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, inclusief REPREVE® gerecyclede geweven bandjes in camouflage, antraciet, koraalrood en regenboog13, sport bandjes in grijs/mintgroen, meloen/roze, saffierblauw/mistgrijs, legergroen/ivoorwit, zwart/ivoorwit en infinity bandjes in zwart, ivoorwit, antiekroze, nachtblauw vanaf € 24,95. Ook verkrijgbaar zijn Pendleton voor Fitbit REPREVE® geweven bandjes in blauw/grijs en blauw/roze gevlochten14, en Victor Glemaud voor Fitbit REPREVE® gebreide bandjes in papaverrood/ goud, gelaagd zwart/rood en metallic goud/zwart15, vanaf € 39,95.

Fitbit Inspire 2 is beschikbaar voor € 99.95 in zwart, ivoorwit en antiekroze. Accessoires worden apart verkocht en zijn verkrijgbaar in hoogwaardig Horween-lederen bandjes in nachtblauw of een zwart dubbel gewikkeld bandje16, mesh bandjes in roestvrijstaal zilver en roestvrijstaal roségoud, bedrukte siliconen bandjes in bloemenprint, klassieke siliconen bandjes in zwart, ivoorwit en antiekroze, en een nieuw clip-bandje in zwart, vanaf € 19,95.

Fitbit Premium is beschikbaar voor € 9,99 per maand of € 79,99 per jaar.


1 ‘s Werelds eerste smartwatch met een EDA-sensor die helpt stress te managen.

2 FDA-beoordeling van compatibele ECG-app in behandeling; Alleen beschikbaar in de VS na inklaring. Beschikbaarheid buiten de V.S. in afwachting van toepasselijke wettelijke goedkeuringen, inclusief goedkeuring onder Richtlijn 93/42/EEG (de richtlijn medische hulpmiddelen). De ECG-app heeft nog geen CE-markering ontvangen en zal niet op de markt worden gebracht, in gebruik worden genomen of anderszins beschikbaar worden gesteld in de EU totdat de wettelijke goedkeuring is verkregen. Niet bedoeld voor gebruik door personen onder de 22 jaar.

3 Huidtemperatuurvariatie meten is alleen beschikbaar in geselecteerde markten.

4 De batterijduur hangt af van de mate van gebruik en andere factoren.

5 Alleen voor nieuwe Premium gebruikers. Geldige betalingsmethode vereist. De gratis proefperiode moet binnen 60 dagen na activering van het apparaat worden geactiveerd. Annuleer voordat de gratis proefperiode afloopt om abonnementskosten te vermijden. Bekijk hier de volledige voorwaarden. Premium inhoud en functies kunnen worden gewijzigd.

6 Komt binnenkort. Het gezondheidsdashboard en de statistieken die in het dashboard worden weergegeven, zijn niet in alle landen beschikbaar. Ademhalingsfrequentie, rusthartslag en hartslagvariaties Gezondheidsmeters zijn beschikbaar met Fitbit Charge 3, Charge 4, Inspire 2, Inspire HR, Ionic, Versa family en Sense-apparaten; SpO2 en huidtemperatuur alleen beschikbaar bij Ionic, Versa Family en Sense-apparaten. Deze functie is niet bedoeld om een medische aandoening te diagnosticeren of te behandelen of voor enig ander medisch doel. Het is bedoeld om gebruikers te helpen hun welzijn te beheren en hun informatie bij te houden.

7 De beschikbaarheid en functies van de spraakassistent kunnen variëren, zie fitbit.com/voice. Google Assistant beschikbaar in winter 2020.

8 Beschikbaar als de telefoon in de buurt is. Bluetooth-oproep en volumeregeling binnenkort beschikbaar. Tekst beantwoorden is alleen beschikbaar voor Android-gebruikers.

9 De Always-on-weergavemodus vereist vaker opladen.

10 Beschikbaar als de telefoon in de buurt is. Bluetooth-oproep en volumeregeling binnenkort beschikbaar.

11 Abonnementen vereist voor gebruik van muziekdiensten; niet in alle landen beschikbaar. De telefoon moet in de buurt zijn om Spotify te bedienen.

12 De levensduur van de batterij is afhankelijk van het gebruik en andere factoren; tot 12 uur bij continu gps-gebruik. Snel opladen geeft je een batterijduur van 24 uur.

13 Koraalrood en regenboog worden exclusief verkocht op Fitbit.com.

14 Pendleton-accessoires zijn alleen verkrijgbaar bij Fitbit.com, Pendleton-USA.com en geselecteerde Pendleton-winkels.

15 Victor Glemaud-accessoires zijn alleen verkrijgbaar bij Fitbit.com.

16 Leren accessoires zijn gemaakt van Horween® leer en andere materialen. Alle stijlen worden exclusief op Fitbit.com verkocht.

Tags: Fitbit

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Download de gratis CPC Loop app

Download de gratis CPC Loop app

Nog 12 dagen dan start de CPC Loop Den Haag. Voor deze 46e editie van de CPC Loop Den Haag is de gratis event-app vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste event-informatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor...

Pin It on Pinterest