Tilburg4GlobalGoals sponsor Tilburg Ten Miles

door 26 aug, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

De gemeente Tilburg is een ‘Global Goals 2030’ gemeente. Burgers, organisaties, onderwijsinstellingen, bedrijven en de gemeente werken aan een rechtvaardige en duurzame wereld. In Tilburg en daarbuiten. In dit kader ondertekenden Ronald van der Hijden, directeur Landelijk Beraad Stedenbanden Nederland-Nicaragua, en Henk van Doremalen, directeur CZ Tilburg Ten Miles een contract waarbij Tilburg4GlobalGoals zich verbindt aan Midden-Brabants grootste sportevenement. Voorlopig voor 2020 en 2021, maar met de intentie om dat komende jaren verder uit te gaan bouwen.

Ronald van der Hijden: ‘Tilburg is een voorbeeld in Nederland. Hier wordt al op allerlei niveaus en door allerlei geledingen samengewerkt om de duurzame ontwikkelingsdoelen te halen. Eind september zullen betrokken actoren in Tilburg zich nadrukkelijk manifesteren. Dit jaar ondersteunen we de CZ Tilburg Ten Miles Challenge, het virtuele evenement, volgend jaar hopen we weer een fysieke editie te hebben van de CZ Tilburg Ten Miles.’

Henk van Doremalen: ‘Via de Stedenband Tilburg-Nicaragua waar we al langere tijd mee samenwerken, kwamen we in contact met Ronald van der Hijden. Zijn organisatie werkt met steun van de Europese Unie – landelijk – om doelstellingen van Global Goals te realiseren en samenwerkingsverbanden af te sluiten. Een van de doelstellingen ‘sport, bewegen en gezond leven’ past natuurlijk bij uitstek bij ons evenement. Ook het feit dat ons evenement een groot publiek bereikt is in dit kader van belang. We zijn dan ook uitermate tevreden met deze samenwerking.’

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Pin It on Pinterest