Nadine Visser en Joris van Gool winnen 100 meter finale NK Atletiek

door 29 aug, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Vandaag stonden er tijdens de NK Atletiek in Utrecht twee mooie 100 meter sprint finales op het programma.

Nadine Visser die op dit moment erg in vorm is bij het horden lopen heeft vandaag voor een verrassing gezorgd tijdens de 100 meter finale. Visser won van de grote favoriet Marije van Hunenstijn in een tijd van 11.25 seconden. Van Hunenstijn werd tweede in een tijd van 11.32 seconden en Naomi Sedney werd derde in 11.33 seconden.

Bij de mannen was dé favoriet Joris van Gool met overmacht de snelste, Van Gool won de finale 100 meter in een tijd van 10.17 seconden. Dit is een fractie boven zijn persoonlijk record die staat op 10.16 gelopen op een baan op hoogte.

Tweede werd Keitharo Oosterwolde in een tijd van 10.49 seconden en Netanel Dorothea werd derde in 10.51 seconden.

Bekijk hieronder de finales terug vanuit de live streams. Kijk vanaf 7:30:00 de 100 meter finale van de vrouwen en vanaf 7:40:00 de 100 meter finale van de mannen.

Bekijk hier het programma van morgen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest