Lieke Klaver en Taymir Burnet winnen 200 meter finale NK atletiek

door 30 aug, 2020Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Vandaag stonden er tijdens de NK Atletiek in Utrecht twee mooie 200 meter sprint finales op het programma.

Lieke Klaver was vandaag de snelste Nederlandse met een mooie tijd onder de 23 seconden (22.95 seconden). Marije van Hunenstijn kwam als tweede over de streep en noteerde een tijd van 23.04 seconden. Derde werd Femke Bol in een tijd van 23.40 seconden.

Dafne Schippers stond niet aan de start, zij trok zich terug nadat zij zich wel had geplaatst voor de finale. De reden was dat ze niet binnen zo’n kort tijdsbestek (1,5 uur) twee wedstrijden wilde lopen en zich wil sparen voor belangrijke aankomende wedstrijden. Op Schippers haar palmares ontbreekt de NK 200 meter titel dus nog steeds.

Mannen

Bij de mannen was Taymir Burnet de snelste, hij noteerde een tijd van 20.35 seconden. Tweede werd Churandy Martina in een tijd van 20.95 en Riq de Wit werd derde in 21.22.

Bekijk hieronder de finales terug vanuit de live streams. Kijk vanaf 4:43:00 de 200 meter finale van de vrouwen en vanaf 4:53:20 de 200 meter finale van de mannen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest