Loop de Marathon Rotterdam op 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

door 1 sep, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Vorige maand heeft de organisatie besloten om de Marathon Rotterdam te verplaatsen naar 10 en 11 april 2021. Maar zo lang hoef je niet te wachten. Loop één van de afstanden van de NN Marathon Rotterdam tijdens NN Running Day op zondag 11 oktober en ervaar de beleving en sfeer van #demooiste.

Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland met onze MyTrace-belevingsapp. Zo hoor je bijvoorbeeld het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcours.

Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Download de MyTrace-app en meld je gratis aan

Je kunt kiezen uit de NN Marathon Rotterdam (42,195 km), AA Drink ¼ Marathon Rotterdam (10,55 km) en de City Run Rotterdam (4,2 km). Download de MyTrace-app in de App Store of Google Play Store. Meld je aan via nnrunningday.nl en doorloop de stappen. Kies vervolgens in de app jouw gewenste startwave. Blijf in training voor zondag 11 oktober en zorg dat je op tijd aan de ‘start’ verschijnt!

Unieke mogelijkheden

“De belevingsapp die wij hebben laten ontwikkelen biedt mogelijkheden die tot nu toe ongekend waren. Daar zijn wij trots op,” zegt organisator Mario Kadiks van Golazo. “Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen,” vult Remco Barbier, Head of Branding van NN Group, aan. Organisator Golazo en hoofdsponsor Nationale-Nederlanden willen met NN Running Day zo veel mogelijk mensen – op afstand en individueel – op een veilige manier in beweging brengen. 

You’ll never walk alon

Via de MyTrace-app wordt de beleving zo levensecht mogelijk nagebootst. Zo klinkt bijvoorbeeld bij onderdelen van de NN Marathon Rotterdam vooraf het alom bekende en bij dit evenement niet meer weg te denken ‘You’ll never walk alone’ van Lee Towers. Onderweg horen de deelnemers aanmoedigingen van een enthousiast publiek, worden ze op de hoogte gehouden van hun tussentijden, gemiddelde snelheid en klasseringen en horen ze waar ze zich op het originele parcours zouden bevinden. Alle informatie, inclusief de eindtijd, kunnen ze na afloop zien op een persoonlijke tijdlijn.


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest