Schippers, Visser en Klaver op het podium in Chorzow (Polen)

door 6 sep, 2020Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Tijdens de continental tour Chorzow in Polen hebben de Nederlandse dames vandaag goed gepresteerd. Zo won Dafne Schippers haar eerst 100 meter wedstrijd van het seizoen. Dat ging niet makkelijk, maar ze won wel weer een keer een wedstrijd, ze noteerde een tijd van 11.29 seconden.

Er was nog meer succes vandaag in Polen, zoals Lieke Klaver. Klaver werd tweede op de 400 meter (51.61), ze kwam ruim als eerste door de bocht, maar werd op het laatst ingehaald door Justyna Święty-Ersetic.

Nadine Visser werd tweede op de 100 meter horden (12.95), door het aantikken van één van de horde won ze de wedstrijd niet. Elvira Herman won in 12.87 en Eefje Boons werd zesde in 13.53.

Bekijk hieronder de wedstrijden terug:

  • Visser vanaf minuut 7:52
  • Schippers vanaf 1:08:45
  • Klaver vanaf 2:09:00

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!