Schippers, Visser en Klaver op het podium in Chorzow (Polen)

door 6 sep, 2020Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Runningdirect.nl

Tijdens de continental tour Chorzow in Polen hebben de Nederlandse dames vandaag goed gepresteerd. Zo won Dafne Schippers haar eerst 100 meter wedstrijd van het seizoen. Dat ging niet makkelijk, maar ze won wel weer een keer een wedstrijd, ze noteerde een tijd van 11.29 seconden.

Er was nog meer succes vandaag in Polen, zoals Lieke Klaver. Klaver werd tweede op de 400 meter (51.61), ze kwam ruim als eerste door de bocht, maar werd op het laatst ingehaald door Justyna Święty-Ersetic.

Nadine Visser werd tweede op de 100 meter horden (12.95), door het aantikken van één van de horde won ze de wedstrijd niet. Elvira Herman won in 12.87 en Eefje Boons werd zesde in 13.53.

Bekijk hieronder de wedstrijden terug:

  • Visser vanaf minuut 7:52
  • Schippers vanaf 1:08:45
  • Klaver vanaf 2:09:00

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Aanstaande zondag vindt de 37e editie van de Dam tot Damloop plaats. In het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam blikte organisator Le Champion samen met de kanshebbers vooruit op de 10 Engelse Mijl wedstrijd. De Keniaan Geoffry Kipchumba zoekt zondag...

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Pin It on Pinterest