All4running gaat samenwerken met Shoe4Africa

door 8 sep, 2020Kleding, Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

All4running kondigt een langdurige samenwerking aan met Shoe4Africa. Shoe4Africa is een non-profitorganisatie die de levens en het toekomstperspectief van kansarme kinderen in Afrika wil verbeteren. Dit door middel van de kracht van hardlopen en door steun vanuit de hardloopgemeenschap.

“Shoe4Africa en All4running delen dezelfde visie. We erkennen elkaars potentie en beseffen bovendien dat we sneller lopen wanneer we samenwerken”, aldus Toby Tanser, oprichter van Shoe4Africa. “We zijn vereerd met de ongelooflijke hoeveelheid steun die All4running geeft aan onze missie. Het vinden van een organisatie als All4running die echt een positieve impact wil maken door financiële steun te verlenen, geeft Shoe4Africa een ware boost.”

René Admiraal, één van de oprichters van All4running, legt uit: “Bij All4running geloven we in de kracht van running. We weten dat hardlopen veel meer is dan alleen een fysieke workout. Het gaat ook om balans in je leven en persoonlijke ontwikkeling. Daarom willen we onze groei ook gebruiken om impact te maken bij mensen die dat extra nodig hebben”

In Kenia heeft op dit moment slechts 35% van de kinderen de kans om middelbaar onderwijs te volgen. All4running wil dit helpen veranderen door een nieuwe middelbare school te bouwen, in te richten en te faciliteren nabij het dorp Kabirirsang in de provincie Nandi, een district in het westen van Kenia. In 2020 heeft All4running €100K gedoneerd waarmee de fundering is gelegd voor deze middelbare school. All4running heeft de komende jaren toegezegd €1,- te doneren voor elk paar hardloopschoenen dat de hardloopspecialist verkoopt. Dat gaat om verkopen via zowel de digitale platformen, All4running en 21RUN, als de fysieke winkels.

Admiraal: “Tegelijkertijd faciliteren we een extra motivatie voor al onze klanten door automatisch bij te dragen aan deze geweldige organisatie. Run with purpose”.

all4running.nl/shoe4africa | Shoe4Africa.org

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, lanceert vandaag de nieuwe Glycerin 21. Deze bijgewerkte versie van de succesvolle Glycerin schoen is een flexibele hardloopschoen die maximaal comfort biedt voor alledaagse lopers....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest