Garmin introduceert de HRM-Pro, de hartslagmeter met dubbele transmissie en running dynamics

door 17 sep, 2020Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Gisteren kondigde Garmin Nederland al de nieuwe Garmin Forerunner 745 aan. En nu is er ook de nieuwe HRM-Pro, een hartslagmeter met een dubbele transmissie (via ANT+® en BLUETOOTH) en hardloopdynamica, die atleten nog meer mogelijkheden bieden tijdens hun trainingen.

De HRM-Pro verzendt real-time hartslaggegevens via ANT+ connectiviteit en BLUETOOTH® technologie, waardoor het voor sporters gemakkelijk is om nauwkeurige hartslaggegevens te ontvangen op hun Garmin-toestel, in online training-apps en op compatibele fitnessapparatuur in de sportschool. Bovendien legt de borstband hardloopdynamica vast, inclusief grondcontacttijd, cadans, paslengte en meer, om hardlopers te helpen hun prestaties te verbeteren en in vorm te blijven.

Waterdicht

De HRM-Pro is waterdicht (tot 5 ATM) en dus ideaal voor zwemmers. De hartslagband verzend automatisch hartslaggegevens naar een compatibele smartwatch voor een analyse naast andere zwemgegevens. Wanneer je deelneemt aan activiteiten zoals teamsporten of bijvoorbeeld boksen, dan slaat de HRM-Pro ook het aantal stappen, verbrande calorieën en het aantal minuten intensieve training op en synchroniseert die gegevens vervolgens met het horloge via Garmin Connect.

Prijzen en beschikbaarheid

De HRM-Pro is voorzien van een lichtgewicht hartslagmonitoringsmodule en een comfortabele band. De batterij gaat tot één jaar mee en is door de gebruiker eenvoudig zelf te vervangen. De HRM-Pro heeft een adviesverkoopprijs van €129,99 en is vanaf nu verkrijgbaar op de website van Garmin en bij geselecteerde verkooppunten zoals Bol.com, RunningDirect en All4running.nl.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin Nederland introduceerde afgelopen week de fēnix® 7 serie. Deze nieuwe generatie multisport GPS smartwatches met solar-charging zal sporters, outdoor-atleten en avonturiers helpen om iedere dag het beste uit hun prestaties te halen en...

Fitbit Charge 5: een nieuwe definitie van kracht

Fitbit Charge 5: een nieuwe definitie van kracht

Het afgelopen jaar hebben we door de wereldwijde pandemie te maken gekregen met ziekte, een toename van stress en veranderingen op het gebied van slaap, voeding en activiteit. Deze veranderingen kunnen een aanslag zijn op je lichaam, niet alleen...

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

Nog iets meer dan een week en dan zal het startschot op de Coolsingel klinken voor de 41ste editie van de Marathon Rotterdam. Het beloofd een mooie en spannende dag te worden met veel toppers aan de start. Zo staan Marius Kipserem, Björn Koreman,...

Pin It on Pinterest