Garmin introduceert de HRM-Pro, de hartslagmeter met dubbele transmissie en running dynamics

door 17 sep, 2020Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2024Select 2024

Gisteren kondigde Garmin Nederland al de nieuwe Garmin Forerunner 745 aan. En nu is er ook de nieuwe HRM-Pro, een hartslagmeter met een dubbele transmissie (via ANT+® en BLUETOOTH) en hardloopdynamica, die atleten nog meer mogelijkheden bieden tijdens hun trainingen.

De HRM-Pro verzendt real-time hartslaggegevens via ANT+ connectiviteit en BLUETOOTH® technologie, waardoor het voor sporters gemakkelijk is om nauwkeurige hartslaggegevens te ontvangen op hun Garmin-toestel, in online training-apps en op compatibele fitnessapparatuur in de sportschool. Bovendien legt de borstband hardloopdynamica vast, inclusief grondcontacttijd, cadans, paslengte en meer, om hardlopers te helpen hun prestaties te verbeteren en in vorm te blijven.

Waterdicht

De HRM-Pro is waterdicht (tot 5 ATM) en dus ideaal voor zwemmers. De hartslagband verzend automatisch hartslaggegevens naar een compatibele smartwatch voor een analyse naast andere zwemgegevens. Wanneer je deelneemt aan activiteiten zoals teamsporten of bijvoorbeeld boksen, dan slaat de HRM-Pro ook het aantal stappen, verbrande calorieën en het aantal minuten intensieve training op en synchroniseert die gegevens vervolgens met het horloge via Garmin Connect.

Prijzen en beschikbaarheid

De HRM-Pro is voorzien van een lichtgewicht hartslagmonitoringsmodule en een comfortabele band. De batterij gaat tot één jaar mee en is door de gebruiker eenvoudig zelf te vervangen. De HRM-Pro heeft een adviesverkoopprijs van €129,99 en is vanaf nu verkrijgbaar op de website van Garmin en bij geselecteerde verkooppunten zoals Bol.com en RunningDirect.


Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Over 3 weken is alweer de 48e editie van de CPC Loop in Den Haag. Voor deze editie is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!