.

Nederland loopt warm voor NN Running Day

door 17 sep, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Sport

Sinds de start van de inschrijving voor NN Running Day twee weken geleden, staan 5.000 deelnemers te trappelen voor het hardloopevenement op 11 oktober. Voor het innovatieve hardloopavontuur is een app ontwikkeld, die de deelnemers op de dag zelf helpt om het fysieke event op virtuele wijze te beleven. Deelnemers kunnen bovendien van tevoren via de digitale Nationale-Nederlanden Hardloopplanner hun eigen, ideale route uitstippelen voor een start en finish bij de eigen voordeur. Erben Wennemars is een van de ambassadeurs van NN Running Day en roept in een video iedereen op om 11 oktober mee te doen. Inschrijven is gratis.

NN Running Day is er voor iedereen

Organisator Golazo en hoofdsponsor Nationale-Nederlanden willen met NN Running Day zo veel mogelijk mensen – op afstand en individueel – op een veilige manier in beweging brengen.

“NN Running Day is met veel enthousiasme ontvangen door de lopers. We merken nu de vakanties voorbij zijn dat het aantal inschrijvingen een vlucht begint te nemen. De eerste 5.000 aanmeldingen zijn binnen, een mooie mijlpaal”, aldus organisator Mario Kadiks van Golazo. 

“Wij zijn trots op dit mooie aantal deelnemers binnen twee weken na de bekendmaking van NN Running Day: hopelijk is dit het startschot voor nog veel meer lopers in Nederland om zich in te schrijven”, vult Remco Barbier, Head of Branding van NN Group, aan. “NN Running Day is er voor iedereen; voor ervaren marathonlopers, deelnemers aan de 10 km, beginners en alles daartussenin dus schrijf je in!”.

Topsporters en BN’ers staan in de startblokken

Verschillende topsporters, leden van het NN Running Team en bekende Nederlanders nemen op 11 oktober deel aan het evenement. Zo staan onder andere Abdi Nageeye en Bram Som al ingeschreven en zet Erben Wennemars zijn beste beentje voor om iedereen in Nederland te enthousiasmeren om deel te nemen aan NN Running Day. Erben staat ingeschreven voor de NN Marathon Rotterdam en traint in zijn eigen woonplaats.

Online run met beleving

Op www.nnrunningday.nl kunnen deelnemers zich kosteloos inschrijven om vervolgens met een unieke code op een later moment gebruik te kunnen maken van de app. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden van de evenementen NN Marathon Rotterdam, Marathon Eindhoven powered by ASML, Singelloop Utrecht, Almere City Run, Maastrichts Mooiste en Menzis 4 Mijl van Groningen. 

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest