Egmond Halve Marathon gaat voor editie met aangepast programma

door 24 sep, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

De organisatie van de Egmond Halve Marathon werkt op dit moment hard aan de plannen voor een aangepaste vorm van de winterklassieker. In samenwerking met de gemeentes en hulpdiensten doen zij er alles aan om straks in het nieuwe jaar een coronaproof evenement aan te bieden.

Op hoofdlijnen gaat het vooralsnog om de volgende aanpassingen, meer details volgen zodra de inschrijving van start gaat.

  • Start van de halve marathon tussen 9:30 en 14:40 uur (voorheen alleen in de middag)
  • Start van de kwart marathon in de middag tussen 13:40 en 15:20 uur (voorheen in de ochtend)
  • Kleinere startgroepen verdeeld over verschillende startlocaties
  • Alleen de halve marathon wedstrijdcategorie start nog vanaf de Boulevard-Noord
  • Geen wedstrijdcategorie bij de kwart marathon
  • Toeschouwers worden opgeroepen niet naar het evenement te komen, het event is te volgen via de TV en event app

Zet de datum van de Egmond Halve Marathon alvast in jouw agenda: zondag 10 januari 2021. Als de situatie in ons land beheersbaar blijft, dan hopen zij jou aan de start te zien in Egmond aan Zee. We laten het weten zodra de inschrijving open gaat.

Je kunt natuurlijk wel alvast gaan beginnen met jouw trainingen voor de halve of kwart Marathon. Dit unieke evenement heeft niet voor niks een legendarische status, zorg dus dat je voorbereid bent op deze uitdaging!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Foto: Atletiekunie Het jaar 2023 was een mooi atletiek jaar, het einde daarvan is bijna in zicht en dat betekent dat we de komende tijd kunnen gaan terugblikken. We gaan de individuele prestaties van onze Nederlandse atleten nog eens goed bekijken....

Pin It on Pinterest