Egmond Halve Marathon gaat voor editie met aangepast programma

door 24 sep, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

De organisatie van de Egmond Halve Marathon werkt op dit moment hard aan de plannen voor een aangepaste vorm van de winterklassieker. In samenwerking met de gemeentes en hulpdiensten doen zij er alles aan om straks in het nieuwe jaar een coronaproof evenement aan te bieden.

Op hoofdlijnen gaat het vooralsnog om de volgende aanpassingen, meer details volgen zodra de inschrijving van start gaat.

  • Start van de halve marathon tussen 9:30 en 14:40 uur (voorheen alleen in de middag)
  • Start van de kwart marathon in de middag tussen 13:40 en 15:20 uur (voorheen in de ochtend)
  • Kleinere startgroepen verdeeld over verschillende startlocaties
  • Alleen de halve marathon wedstrijdcategorie start nog vanaf de Boulevard-Noord
  • Geen wedstrijdcategorie bij de kwart marathon
  • Toeschouwers worden opgeroepen niet naar het evenement te komen, het event is te volgen via de TV en event app

Zet de datum van de Egmond Halve Marathon alvast in jouw agenda: zondag 10 januari 2021. Als de situatie in ons land beheersbaar blijft, dan hopen zij jou aan de start te zien in Egmond aan Zee. We laten het weten zodra de inschrijving open gaat.

Je kunt natuurlijk wel alvast gaan beginnen met jouw trainingen voor de halve of kwart Marathon. Dit unieke evenement heeft niet voor niks een legendarische status, zorg dus dat je voorbereid bent op deze uitdaging!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 1

Morgen beginnen de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL in de finale van de 4x400 meter estafette (mix) en Maureen Koster in de finale van de 5.000 meter. Verder komen Nadine Visser en Maayke Tjin A-Lim uit op de 100 meter horden. Mark Heiden, Job...

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Tijdschema EK Atletiek 2024 Rome

Deze week beginnen de EK Atletiek in Rome in het Stadio Olimpico. De EK Atletiek worden gehouden van 7 tot en met 12 juni 2024. RunningPlus heeft hieronder een tijdschema van de EK Atletiek onder elkaar gezet, zo weet je precies wat wanneer is en...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!