.

Egmond Halve Marathon gaat voor editie met aangepast programma

door 24 sep, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De organisatie van de Egmond Halve Marathon werkt op dit moment hard aan de plannen voor een aangepaste vorm van de winterklassieker. In samenwerking met de gemeentes en hulpdiensten doen zij er alles aan om straks in het nieuwe jaar een coronaproof evenement aan te bieden.

Op hoofdlijnen gaat het vooralsnog om de volgende aanpassingen, meer details volgen zodra de inschrijving van start gaat.

  • Start van de halve marathon tussen 9:30 en 14:40 uur (voorheen alleen in de middag)
  • Start van de kwart marathon in de middag tussen 13:40 en 15:20 uur (voorheen in de ochtend)
  • Kleinere startgroepen verdeeld over verschillende startlocaties
  • Alleen de halve marathon wedstrijdcategorie start nog vanaf de Boulevard-Noord
  • Geen wedstrijdcategorie bij de kwart marathon
  • Toeschouwers worden opgeroepen niet naar het evenement te komen, het event is te volgen via de TV en event app

Zet de datum van de Egmond Halve Marathon alvast in jouw agenda: zondag 10 januari 2021. Als de situatie in ons land beheersbaar blijft, dan hopen zij jou aan de start te zien in Egmond aan Zee. We laten het weten zodra de inschrijving open gaat.

Je kunt natuurlijk wel alvast gaan beginnen met jouw trainingen voor de halve of kwart Marathon. Dit unieke evenement heeft niet voor niks een legendarische status, zorg dus dat je voorbereid bent op deze uitdaging!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest