Amsterdammers juichen virtueel voor lopers TCS Amsterdam Marathon en steunen donaties Cancer Center

door 13 okt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Op zondag 18 oktober gaat de TCS Amsterdam Marathon, als gevolg van COVID-19 virtueel van start. Met behulp van de Virtual Run-app kunnen hardlopers tussen 18 en 25 oktober hun afstand lopen, via een zelfgekozen route. Wat in de digitale editie ontbreekt zijn natuurlijk de aanmoedigingen van Amsterdamse fans langs het parcours. Voor veel lopers belangrijk in het neerzetten van hun prestatie.

Daarom ontwikkelde Tata Consultancy Services (TCS), voor het 10e jaar titelsponsor, samen met producer MACKS een mixtape met 3D soundbites van onvervalste Amsterdamse aanmoedigingen. Zo kunnen de hardlopers toch de echte support ervaren van vele tientallen Amsterdammers, maar dan op virtuele wijze.

Met de track wil TCS zoveel mogelijk mensen oproepen om een donatie te doen voor Stichting Cancer Center van het Amsterdam UMC. Zo kan er ook dit jaar, door het niet doorgaan van de marathon, voldoende aandacht en donaties komen.

De Virtual Run-app is te downloaden via de App Store of Google Play Store en hierin kan je kiezen voor drie afstanden: de TCS Marathon, de Mizuno Halve Marathon of de TCS 8 km. Meld je ook aan bij Strava als je dat nog niet hebt gedaan, de Virtual Run-app werkt samen met Strava om je tijd te koppelen.

Tot en met zondag 25 oktober heb je de tijd om jouw afstand te lopen en je uitslag te registreren. 

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!