Overname Runnersworld Rotterdam centrum: “deze kans moeten we pakken”

door 19 okt, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Marcel en Jetske Fiering mogen zich per 1 oktober de nieuwe eigenaars noemen van Runnersworld Rotterdam Centrum. De kersverse ondernemers nemen de hardloopspeciaalzaak aan de Westblaak 109 over van Petra Strik die om persoonlijke redenen afstand doet van de winkel. Ze is dan ook erg blij dat de winkel over is gegaan naar goede vrienden.

“Ik weet zeker dat Marcel en Jetske de winkel weer verder gaan laten groeien en bloeien met al hun energie en enthousiasme. De winkel zal voor iedere hardloper een mooie plek blijven in Rotterdam.“ Marcel is al enige jaren het gezicht naar buiten voor de winkelformule en samen met Jetske speelden ze al langer met het idee: “Soms doet een kans zich voor in het leven. We hebben de stoute schoenen aangetrokken en we zijn het avontuur aangegaan!”

De winkel Runnersworld Rotterdam Centrum blijft hét startpunt voor hardlopers. Buiten dat klanten er terecht kunnen voor producten en expertise delen ze het pand met een fysiopraktijk en werken ze nauw samen met een sportmasseuse en een voedingsdeskundige. “Het is een overname met een dubbel gevoel. We vinden het jammer dat we afscheid nemen van een gepassioneerde ondernemer als Petra maar we zijn verheugd dat de winkel in goede handen blijft bij Marcel en Jetske”, aldus formulemanager Bas van der Krogt.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Pin It on Pinterest