SportWallet daagt jou uit om méér kilometers te maken!

door 4 nov, 2020Apps, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

SportWallet is een nieuwe app, die begin 2020 is ontstaan en die jouw hardloop kilometers omzetten in kortingen. Een app die jou extra motiveert om in beweging te laten komen. SportWallet is passie, plezier en sportiviteit. Met deze drie ingrediënten dagen zij jou uit om méér kilometers te maken. Zij motiveren en stimuleren jou om met plezier, méér te bewegen.

Hoe zij dat doen? En hoe het werkt?

Het werkt simpel, jouw eigen prestaties worden beloond! In drie simpele stappen zet SportWallet jouw afgelegde kilometers om in kortingen bij aangesloten webshops zoals Runningdirect.nl, Garmin en meer.

  1. Maak een account aan (zie link onderaan de pagina).
  2. Koppel met Strava.
  3. En hardlopen maar.

Download SportWallet en koppel deze aan je Strava account, hierna worden kilometers van elke nieuwe activiteit automatisch gespaard in de app.

Vervolgens scoor je met je afgelegde kilometers kortingscodes bij meer dan 25 aangesloten webshops. Wat te denken van €20,- korting op nieuwe hardloopschoenen, 15% korting bij Garmin of tot wel 25% korting op kleding en accessoires.

Op de startpagina zie je alle aanbiedingen in één overzicht, via deze aanbiedingen kan je naar de webshop gan om het aanbod te bekijken. Zodra je een keuze gemaakt hebt ruil je je kilometers in om een kortingscode te verzilveren van jouw favoriete sportwinkel. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is wat je het allerliefste doet, hardlopen.

Download de gratis app

Appstore-logo
Google playstore

Tags: apps

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin Nederland introduceerde afgelopen week de fēnix® 7 serie. Deze nieuwe generatie multisport GPS smartwatches met solar-charging zal sporters, outdoor-atleten en avonturiers helpen om iedere dag het beste uit hun prestaties te halen en...

Fitbit Charge 5: een nieuwe definitie van kracht

Fitbit Charge 5: een nieuwe definitie van kracht

Het afgelopen jaar hebben we door de wereldwijde pandemie te maken gekregen met ziekte, een toename van stress en veranderingen op het gebied van slaap, voeding en activiteit. Deze veranderingen kunnen een aanslag zijn op je lichaam, niet alleen...

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

Nog iets meer dan een week en dan zal het startschot op de Coolsingel klinken voor de 41ste editie van de Marathon Rotterdam. Het beloofd een mooie en spannende dag te worden met veel toppers aan de start. Zo staan Marius Kipserem, Björn Koreman,...

Pin It on Pinterest