€ 13.200,- opgehaald voor Pink Ribbon tijdens virtuele editie Ladiesrun Groningen

door 30 nov, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Pink ribbon en Ladiesrun Groningen

Afgelopen weekend liepen maar liefst 1700 sportieve vrouwen en meisjes met de belevingsapp MyTrace verschillende afstanden van de GasTerra Ladiesrun Groningen. Met de inzet van alle deelneemsters is er een prachtig bedrag van € 13.200,- opgehaald voor Pink Ribbon.

De deelneemster aan deze virtuele editie waren via de MyTrace app verzekerd van de beleving van het fysieke evenement, compleet met startschot, Pink Ribbon berichten, unieke fragmenten over highlights die je normaal gesproken tijdens het fysieke evenement langs zou lopen, juichend publiek onderweg en een digitaal medaille-moment na de run. In totaal zijn er maar liefst 1700 digitale medailles uitgereikt. Het bleef niet alleen bij digitale medailles, deelneemsters konden bij hun inschrijving ook een fysieke medaille bestellen om zo hun finishmoment bij hun eigen voordeur compleet te maken.

Pink Ribbon

Dankzij de inzet van de deelneemsters aan de virtuele GasTerra Ladiesrun Groningen is er een prachtig bedrag van € 13.200,- euro opgehaald. Grace Bregman, ambassadeur van Pink Ribbon, nam vanochtend uit handen van Michelle Mencke, projectmanager GasTerra Ladiesrun Groningen, de cheque in ontvangst. Het bedrag komt uit de donaties die deelneemsters aan de virtuele GasTerra Ladiesrun Groningen hebben gedaan bij hun inschrijving en is aangevuld met bijdragen die zijn binnengekomen via het speciale Pink Ribbon actieplatform, waar de loopsters zich konden laten sponsoren. Deelneemster Suzanne Grondsma blonk uit en haalde met haar actie meer dan € 3.500,- euro op. Suzanne is een van de vele vrouwen die deelnemen met een bijzonder verhaal. Een half jaar geleden werd er bij Suzanne, op 34-jarige leeftijd, borstkanker geconstateerd. 2 operaties, 12 chemokuren en 15 bestralingen verder vond Suzanne het wel weer eens tijd voor een leuke sportieve uitdaging! Met veel succes en plezier heeft zij zondag de virtuele GasTerra Ladiesrun gelopen in een geweldige tijd van 30 minuten. Projectmanager Michelle Mencke kijkt enorm tevreden terug op deze bijzondere editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen: “Fantastisch om alle positieve reacties en leuke foto’s voorbij te zien komen. Het blijft een bijzonder evenement dankzij de deelneemsters die met een persoonlijk verhaal meedoen voor Pink Ribbon. Hiervoor wil ik alle deelnemers, donateurs en supporters uiteraard ook hartelijk voor bedanken!” 

Tags: Ladiesrun

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest