De Zestig van Texel is een jaar uitgesteld

door 2 dec, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Half september ging de inschrijving open van de 16e editie van De Zestig van Texel, de tweejaarlijkse ultra- en estafetteloop rond het eiland. Toen werd nog gehoopt dat de corona-vaccins op tijd beschikbaar zouden komen om de wedstrijd op 28 maart 2021 te houden.

Nu duidelijk is geworden dat de gewone man of vrouw pas na die datum aan de beurt voor vaccinatie komt, is besloten om het evenement een jaar uit te stellen naar zondag 27 maart 2022 (drie weken voor Pasen).

Inschrijving

De inschrijving blijft open staan en lopers die hun deelname opzeggen krijgen het volledige inschrijfgeld terug. Ook boekingen bij de Stayokay Texel, het zenuwcentrum van de loop tijdens het wedstrijdweekend, kunnen kosteloos geannuleerd of verplaatst worden.

Wandelvereniging Het Gouden Boltje houdt op zaterdag 26 maart 2022 de 2e editie van de Wandelronde Texel 60 km over het parcours van De Zestig. Beide tweejaarlijkse evenementen hebben hun volgende edities dan niet meer in de oneven jaren maar in de even jaren, de eerstvolgende dus niet in 2023 maar in 2024.


Bekijk hier welke hardloopwedstrijden nog meer zijn afgelast.


Voor alle richtlijnen en vragen omtrent COVID-19 verwijzen we door naar:


Hardlopen en coronavirus, hoe ga je er mee om

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest