De Pacer: Frustratie, vermoeidheid, pijntjes (en gelukkig ook nog iets om naar uit te kijken)

door 4 dec, 2020Podcasts0 Reacties

SportSport

We gaan de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert, volgen en zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Vandaag gaat het over frustraties, vermoeidheid en pijntjes.

Het zit de heren van De Pacer even niet mee. Na maanden vol motivatie, progressie en soms euforie hebben ze nu te maken met vermoeidheid en pijntjes. Hoe daarmee om te gaan als fanatieker loper, dat is de vraag. De klaagzang wordt gelukkig onderbroken door een belletje met Abdi Nageeye, want gelukkig kunnen we komend weekeinde wel een topmarathon volgen.

Veel luisterplezier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest