Venloop verplaatst naar woensdag 15 tot en met 19 september 2021

door 7 dec, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Stichting Venloop is verheugd te kunnen melden dat er duidelijkheid is over de datum van de Weir Venloop in 2021. Voor een evenement van de omvang van de Weir Venloop komt maart volgens de organisatie nog te vroeg, maar in goed overleg met de gemeente Venlo en veiligheidsdiensten is er een nieuwe datum gevonden. De Weir Venloop zal worden georganiseerd van woensdag 15 t/m zondag 19 september.

“Het verplaatsen van een evenement van deze omvang is geen sinecure. Je hebt met zoveel aspecten rekening te houden als het anders is als gebruikelijk. Iedereen weet wel dat de Weir Venloop normaliter in maart plaatsvindt, maar als de datum wijzigt dan wil je ook draagvlak. Bata Nijland, evenementencoördinator van de gemeente Venlo, heeft daarin voor ons erg goed werk geleverd”, aldus directeur Wim Lensen van de Weir Venloop.

Voorgaande jaren was de Gipmans Planten Kwaakerrun de opening van het hardloop- en wandelseizoen als eerste evenement na de zomervakantie. Dat wordt in 2021 dus de Weir Venloop, waarbij de Gipmans Planten Kwaakerrun verhuist naar 26 en 27 juni. Deze valt zodoende in dezelfde maand als de Ballorig Avond4Daagse, ook een evenement van Stichting Venloop.

Tags: Venloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest