.

Venloop verplaatst naar woensdag 15 tot en met 19 september 2021

door 7 dec, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Stichting Venloop is verheugd te kunnen melden dat er duidelijkheid is over de datum van de Weir Venloop in 2021. Voor een evenement van de omvang van de Weir Venloop komt maart volgens de organisatie nog te vroeg, maar in goed overleg met de gemeente Venlo en veiligheidsdiensten is er een nieuwe datum gevonden. De Weir Venloop zal worden georganiseerd van woensdag 15 t/m zondag 19 september.

“Het verplaatsen van een evenement van deze omvang is geen sinecure. Je hebt met zoveel aspecten rekening te houden als het anders is als gebruikelijk. Iedereen weet wel dat de Weir Venloop normaliter in maart plaatsvindt, maar als de datum wijzigt dan wil je ook draagvlak. Bata Nijland, evenementencoördinator van de gemeente Venlo, heeft daarin voor ons erg goed werk geleverd”, aldus directeur Wim Lensen van de Weir Venloop.

Voorgaande jaren was de Gipmans Planten Kwaakerrun de opening van het hardloop- en wandelseizoen als eerste evenement na de zomervakantie. Dat wordt in 2021 dus de Weir Venloop, waarbij de Gipmans Planten Kwaakerrun verhuist naar 26 en 27 juni. Deze valt zodoende in dezelfde maand als de Ballorig Avond4Daagse, ook een evenement van Stichting Venloop.

Tags: Venloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest