Al bijna 1.000 deelnemers voor Le Champion Christmas Challenge

door 16 dec, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Sinds de organisatie van fysieke evenementen vanaf maart zeer beperkt is gebleven, probeert Stichting Sportevenementen Le Champion haar achterban juist met diverse virtuele activiteiten in beweging te brengen. Zo was er al een Plus Wandel4daagse Alkmaar Thuiseditie, een Dam tot Damloop Home Edition en nu ook de Le Champion Christmas Challenge. Met de kerstvakantie voor de deur en het belang om juist nu fit en gezond te blijven, een ideale sportieve activiteit voor iedere fietser, hardloper en wandelaar. Deelnemen kan van 19 december t/m 3 januari en inschrijven is nog mogelijk t/m 23 december. Kijk voor meer informatie op www.lechampion.nl.

Alleen er op uit of samen met één sportmaatje: het kan gelukkig nog deze kerstvakantie. Hardlopers en wandelaars kunnen bij de Christmas Challenge kiezen voor afstanden van 5, 10, 15 of 21,1 km. Voor fietsliefhebbers zijn er afstanden van 20, 40, 60 of 80 km. Tot nu toe schreven bijna 1.000 sportievelingen zich al in en zijn zo verzekerd van in ieder geval één sportieve activiteit aankomende vakantie.

Inschrijving sluit woensdag 23 december 

Wie zich inschrijft, krijgt toegang tot de speciale event app waarmee de gekozen activiteit officieel wordt vastgelegd. Ook kan alles live gevolgd worden door de supporters thuis. Deelnemers kunnen zelf kiezen op welke dag en op welke locatie zij hun activiteit gaan volbrengen. Ook wordt er een Christmas Challenge klassement opgemaakt, waarbij eeuwige roem te verdienen valt.

Collectors item voor in de boom bijna uitverkocht

Bij deze primeur, de Christmas Challenge stond niet eerder op de Le Champion kalender, hoort natuurlijk ook een unieke herinnering. Waar de deelnemers aan voorgaande virtuele evenementen konden kiezen voor een medaille, is er bij deze challenge gekozen voor een typisch kerstitem: een houten hanger voor in de kerstboom. Deze is als extra optie te bestellen bij inschrijving en blijkt bijzonder populair: de medaille is bijna uitverkocht.

Inschrijven

Wie zich nog niet heeft ingeschreven, kan dit voor € 5,00 nog t/m 23 december doen op www.lechampion.nl. Leden van Le Champion krijgen korting en betalen € 3,00. Zolang de voorraad strekt is de houten hanger bij te bestellen voor € 4,50.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!