.

Christmas Edition van NN Running Day brengt Nederland aankomend weekend verantwoord in beweging

door 17 dec, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Sport

Dat de coronacrisis ervoor heeft gezorgd dat hardloopevenementen niet door kunnen gaan, betekent niet dat hardlopend Nederland tijdens de lockdown stil hoeft te zitten. Rondom de feestdagen kan men namelijk op een verantwoorde manier meedoen aan twee nieuwe edities van NN Running Day. De Christmas Edition en de New Year’s Edition. Individueel op afstand, maar samen. Deelname is volledig gratis.

In oktober ontdekten vele hardlopers via NN Running Day, een initiatief van Golazo en Nationale-Nederlanden, een nieuwe manier van hardlopen met start en finish bij de eigen voordeur. Met de revolutionaire MyTrace app kon men na maanden eindelijk weer een ‘echt’ evenement beleven. Meer dan 20.000 lopers vanuit het hele land en ver daarbuiten liepen virtueel, zo natuurgetrouw mogelijk, de NN NN Marathon Rotterdam, Marathon Eindhoven powered by ASML, Singelloop Utrecht, Almere City Run, Maastrichts Mooiste en de Menzis 4 Mijl van Groningen. De stortvloed aan enthousiaste reacties was ongekend.

Christmas Edition

NN Running Day krijgt vanwege dit succes, aankomend weekeinde een vervolg met de Christmas Edition. Met een route van 5 of 10 km door Santa Claus Village komt men op zaterdag 19 en of zondag 20 december helemaal in de kerstsfeer. Met de kerstman aan de zijde, het geluid van de gure wind, bekende kersthits en leuke weetjes is het voor de deelnemers net alsof zij door winter wonderland lopen. Na afloop kunnen zij een kerstselfie maken met de virtuele medaille en deze delen via social media. Tijdens het kerstdiner wordt er ongetwijfeld in heel het land nagenoten van deze bijzondere belevenis.

New Year’s Edition

En voor wie het nieuwe jaar ‘knallend’ wil beginnen is er de New Year’s Edition. Van 1 tot en met 3 januari kunnen sportievelingen hun goede voornemens direct waarmaken tijdens een route van 5 km, 10 km of een halve marathon. Met de nieuwste feature kunnen deelnemers zich laten verrassen door persoonlijke nieuwjaarswensen in te laten spreken door familie, vrienden of kennissen, die ongetwijfeld voor een enorme boost zorgen. Meer informatie over het laten inzenden van persoonlijke audioboodschappen ontvangen deelnemers vanaf volgende week.

MyTrace app

MyTrace app

De app is ontwikkeld om de sfeer, het wedstrijdgevoel en de beleving van hardloopevenementen zo natuurgetrouw mogelijk na te bootsen, waarbij gebruikers de indruk krijgen dat zij daadwerkelijk op het evenement aanwezig zijn. Wie zich heeft aangemeld voor een gewenste startwave kan na het aftellen en het klinken van het startschot in zijn favoriete omgeving op pad. Naast het horen van alle leuke audioberichten, realistische sound effects en toepasselijke muziek, ontvangt men regelmatig tussentijden en de live wave positie terwijl zij worden toegejuicht door het publiek. De Mytrace app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest