De nieuwe Mizuno Wave Inspire 17 compenseert overpronatie

door 6 jan, 2021Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Veel hardlopers hebben in meer of mindere mate last van overpronatie. Hierbij kantelt de voet teveel naar binnen en kunnen klachten ontstaan. Voor deze lopers heeft Mizuno de nieuwe Wave Inspire 17 ontwikkeld. Een hardloopschoen met een ingenieuze constructie in de zool: een combinatie van MIZUNO WAVE en MIZUNO ENERZY. Dit geeft de schoen extra ondersteuning tegen overmatige pronatie. De voet blijft zo bij de afwikkeling tijdens je run in de juiste positie.

De bekende Wave-technologie in de hardloopschoenen van Mizuno geeft veel stabiliteit tijdens het landen en flinke veerkracht tijdens de afzet. Bij de Wave Inspire 17 is de Wave-constructie in de zool aangepast en aan de binnenzijde verhoogd en verstevigd voor de antipronatie-werking. Ga je trainen voor langere afstanden of zelfs de marathon, dan is dit een perfecte schoen. Met goede ondersteuning en een perfecte bounce.

15% veerkrachtiger en 17% zachter

Onder de Wave-constructie in de zool is het nieuwe Mizuno Enerzy-materiaal geplaatst dat 15% veerkrachtiger en 17% zachter is. Het zit onder de middenvoet voor een superieur comfort en soepele afwikkeling. Het bovenwerk van de schoen bestaat uit AIRmesh-materiaal met een groot ademend vermogen. De stevige ‘support mesh panels’ rond de wreef zorgen voor meer stabiliteit en houvast tijdens de afwikkeling van de voet.

Conclusie

Mizuno R&D levert met de Wave Inspire 17 een formidabele antipronatie-schoen af. De lichte, dynamische schoen biedt de perfecte ondersteuning voor een juiste looppas. De schoen is voorzien van de laatste technologieën op het gebied van demping, veerkracht, energieteruggave, comfort, afwikkeling, gewicht, slijtvastheid en stabiliteit. Zo geniet je van eindeloos veel hardloopplezier, ook als je last hebt van overpronatie.

IVerkrijgbaarheid en prijs Mizuno Wave Inspire 17

De Mizuno Wave Inspire 17 is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops zoals Runningdirect.nl. De schoenen zijn verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering en in diverse kleuren. Consumentenadviesprijs is € 149,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest