Vernieuwde samenwerking Le Champion en MYLAPS voor ultieme sportbeleving

door 7 jan, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl
contract tekenen voor Vernieuwde samenwerking Le Champion en MYLAPS voor ultieme sportbeleving

Sportorganisatie Le Champion en MYLAPS Sports Timing hebben de intensieve samenwerking van inmiddels 25 jaar met 4 jaar verlengd. Dit betekent dat deelnemers van Le Champion-evenementen tot en met 2024 profiteren van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tijdwaarneming, live tracking en persoonlijke foto’s.

De twee organisaties zijn al jaren bezig om te verbeteren en te vernieuwen. Dat vereist intensief samenspel. “Dat we met MYLAPS alweer 25 jaar samenwerken illustreert onze kernwaarden. Wij willen graag voor langere termijn een betrouwbare partner zijn voor onze relaties. In deze onwerkelijke tijd benutten wij de vertraging bij de fysieke evenementen om op andere terreinen juist te versnellen. Digitalisering is daarbij een hoofdthema. Juist nu zetten we op dat gebied belangrijke stappen vooruit”, aldus Ron van der Jagt, algemeen directeur van Le Champion.

MYLAPS is de Nederlandse uitvinder van automatische tijdwaarneming en ontwikkelt deze technologie. Deze wordt over de hele wereld gebruikt, van Olympische Spelen en MotoGP tot talloze wedstrijden voor recreanten. Le Champion gebruikt deze diensten in alle drie de disciplines. Bij het fietsen onder andere bij de Egmond-Pier-Egmond, de grootste strandrace van Nederland, in het hardlopen bij de Dam tot Damloop en TCS Amsterdam Marathon en bij het wandelen tijdens de Plus Wandel4daagse Alkmaar.  

Unieke samenwerking

Camiel Slaats, CEO van MYLAPS, spreekt van een unieke samenwerking: “Onze langdurige samenwerking laat zien dat MYLAPS en Le Champion heel goed bij elkaar passen. Le Champion weet als geen ander wat er bij de organisatie van sportevenementen komt kijken en waar hun deelnemers, volgers en sponsors vandaag de dag behoefte aan hebben. Met onze oplossingen helpen we daar ook de komende vier jaar weer graag aan mee.”

Le Champion maakt recent goede stappen in het digitaliseringsproces. Zo heeft het vernieuwde ledenportaal mijnlechampion.nl een flinke boost gekregen, werd de samenwerking met One Community gerealiseerd, voor onder andere CRM en database marketing en organiseert Le Champion met succes virtuele activiteiten en evenementen. “Bij digitalisering gaat het bij ons niet om automatisering of om efficiency. Digitalisering gaat bij ons om het verrijken van de beleving van onze sportevenementen voor de deelnemers. Deze vernieuwde samenwerking met MYLAPS past in die strategie”, sluit Van der Jagt af.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Foto: Atletiekunie Het jaar 2023 was een mooi atletiek jaar, het einde daarvan is bijna in zicht en dat betekent dat we de komende tijd kunnen gaan terugblikken. We gaan de individuele prestaties van onze Nederlandse atleten nog eens goed bekijken....

Pin It on Pinterest