Maarten van der Weijden haalt 90.000 euro op met zijn ThuisTriathlon (video)

door 11 jan, 2021Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Runningdirect.nl

Afgelopen zaterdag heeft Maarten van der Weijden voor het goede doel een ThuisTriathlon volbracht. Deze unieke prestatie leverde zaterdag zo’n 90.000 euro op voor het goede doel (voor kankeronderzoek).

Van der Weijden deed over triathlon ruim negen uur. Hij vroeg mensen om met hem mee te doen en geld te doneren. De teller staat nu (maandag 11 januari) al weer op meer dan een ton.

De triathlon bestaat uit 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en daarna 42,2 kilometer hardlopen. Van der Weijden gebruikte een speciaal zwembad met stromend water in zijn tuin en gebruikte een hometrainer en loopband voor de fiets het hardloop onderdelen.

Bekijk hieronder de live stream van zijn ThuisTriathlon prestatie

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Aanstaande zondag vindt de 37e editie van de Dam tot Damloop plaats. In het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam blikte organisator Le Champion samen met de kanshebbers vooruit op de 10 Engelse Mijl wedstrijd. De Keniaan Geoffry Kipchumba zoekt zondag...

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Pin It on Pinterest