Maarten van der Weijden haalt 90.000 euro op met zijn ThuisTriathlon (video)

door 11 jan, 2021Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Afgelopen zaterdag heeft Maarten van der Weijden voor het goede doel een ThuisTriathlon volbracht. Deze unieke prestatie leverde zaterdag zo’n 90.000 euro op voor het goede doel (voor kankeronderzoek).

Van der Weijden deed over triathlon ruim negen uur. Hij vroeg mensen om met hem mee te doen en geld te doneren. De teller staat nu (maandag 11 januari) al weer op meer dan een ton.

De triathlon bestaat uit 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en daarna 42,2 kilometer hardlopen. Van der Weijden gebruikte een speciaal zwembad met stromend water in zijn tuin en gebruikte een hometrainer en loopband voor de fiets het hardloop onderdelen.

Bekijk hieronder de live stream van zijn ThuisTriathlon prestatie

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Foto: Christel Saneh voor World Athletics Wereld- en Olympisch kampioen Faith Kipyegon bevestigde haar status als beste vrouwelijke atlete in de geschiedenis op de 1500 meter. Zij liep haar eigen wereldrecord uit de boeken met een geweldige tijd...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt op zondag 20 oktober haar comeback tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Brinkman zou eigenlijk vorig jaar al van start gaan bij de World Atletics Platinum Label marathon, maar moest toen kort voor de wedstrijd haar limietpoging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!