Twee dagen Trainingsmarathon Around Amersfoort

door 15 jan, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

De jaarlijkse trainingsmarathon rondom Amersfoort vormt traditiegetrouw de aftrap van het voorjaarsprogramma van de Marathon Amersfoort. Vanwege de huidige regels rondom sporten in de openbare ruimte heeft de organisatie ervoor gekozen het evenement over twee dagen te spreiden; zaterdag 30 en zondag 31 januari.

“Je kunt het parcours oppakken vanaf een plek die jou uitkomt, bijvoorbeeld dichtbij huis”, zegt organisator Mik Borsten. “Je hebt nu dus de mogelijkheid je halve of hele marathon op zaterdag óf zondag te lopen.”

Routes

De routes van 21 en 42 kilometer kunnen zowel hardlopend als wandelend worden afgelegd. Maandag 1 februari publiceert de organisatie een uitslagenlijst. Om de beide routes te volgen kan gebruik worden gemaakt van gpx-downloads.

De routes zijn identiek aan die van de laatste editie. De kosten voor deelname zijn € 10,-. Ga voor meer info naar www.marathonamersfoort.nl.

(persbericht)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest