Twee dagen Trainingsmarathon Around Amersfoort

door 15 jan, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De jaarlijkse trainingsmarathon rondom Amersfoort vormt traditiegetrouw de aftrap van het voorjaarsprogramma van de Marathon Amersfoort. Vanwege de huidige regels rondom sporten in de openbare ruimte heeft de organisatie ervoor gekozen het evenement over twee dagen te spreiden; zaterdag 30 en zondag 31 januari.

“Je kunt het parcours oppakken vanaf een plek die jou uitkomt, bijvoorbeeld dichtbij huis”, zegt organisator Mik Borsten. “Je hebt nu dus de mogelijkheid je halve of hele marathon op zaterdag óf zondag te lopen.”

Routes

De routes van 21 en 42 kilometer kunnen zowel hardlopend als wandelend worden afgelegd. Maandag 1 februari publiceert de organisatie een uitslagenlijst. Om de beide routes te volgen kan gebruik worden gemaakt van gpx-downloads.

De routes zijn identiek aan die van de laatste editie. De kosten voor deelname zijn € 10,-. Ga voor meer info naar www.marathonamersfoort.nl.

(persbericht)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman schittert in winderige CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman schittert in winderige CPC Loop Den Haag

De 47ste NN CPC Loop Den Haag is gewonnen door de Keniaan Brian Kiptoo (1.00.53), maar de opmerkelijkste prestatie leverde Nienke Brinkman. Ze triomfeerde bij de vrouwen en liep ondanks de lastige wind de halve marathon in een persoonlijk record...

Pin It on Pinterest