.

Marathon Amersfoort verplaatst naar zondag 17 oktober

door 18 jan, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Black Friday 2022Black Friday 2022
Foto: Peter Putters

Vanwege de grote onzekerheid of massale sportevenementen deze zomer georganiseerd kunnen worden heeft het bestuur van de Stichting Marathon Amersfoort besloten een nieuwe datum aan te wijzen. De Marathon zal onder voorbehoud op zondag 17 oktober van start gaan.

“Met het opschuiven van de marathon naar het najaar hopen we dat de kans op het organiseren een volwaardige jubileum editie eindelijk mogelijk wordt”, zegt voorzitter Jaco Uittenbogaard.

“Een marathon wil je toch ook het liefst in gezamenlijkheid lopen. In directe competitie met anderen voor een snelle tijd of gewoon met een groepje de 5 kilometer joggen.”

“Zondag 13 juni vinden wij te vroeg gezien de huidige ontwikkelingen m.b.t. het virus, vandaar de keuze voor 17 oktober.”

Inschrijven

Inschrijven voor de 10e editie van Amersfoorts grootste sportevenement kan vanaf woensdag 31 maart. Voor meer informatie ga je naar www.marathonamersfoort.nl.

Bekijk hier welke hardloopwedstrijden nog meer zijn afgelast.


Voor alle richtlijnen en vragen omtrent COVID-19 verwijzen we door naar:


Hardlopen en coronavirus, hoe ga je er mee om


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

NK Running Blind bij Zevenheuvelenloop

NK Running Blind bij Zevenheuvelenloop

Op zondag 20 november vindt het tweede Nederlands kampioenschap Running Blind plaats bij de NN Zevenheuvelenloop. De atleten met visuele beperking en hun buddy’s hebben een eigen startvak en startschot. Er doen 32 koppels mee aan deze bijzondere...

Pin It on Pinterest