Groet uit Schoorl Run vanaf zondag 14 februari virtueel van start

door 25 jan, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Groet uit Schoorl Run

Vanaf zondag 14 februari kunnen deelnemers meedoen aan de virtuele Groet uit Schoorl Run. Le Champion en Mizuno dagen lopers uit om op zoek te gaan naar de mooiste route in eigen omgeving. Juist in deze tijd is het van belang om (op een verantwoorde manier) te sporten en fit te blijven. Tijdens de virtuele Groet uit Schoorl Run kan dat, lopers kunnen kiezen uit de Mizuno 30 km, 21,1 km of de 10 km. Na afloop ontvangen alle ingeschreven deelnemers hét collectorsitem: de speciale Groet uit Schoorl Run handdoek.

Le Champion & Mizuno slaan handen ineen voor een virtuele Groet uit Schoorl Run 2021

Op de tweede zondag van februari trekt de Groet uit Schoorl Run normaal gesproken duizenden hardlopers naar de Noord-Hollandse badplaats. Helaas kunnen lopers dit jaar niet in de fysieke evenementvorm genieten van één van de mooiste parcoursen van Nederland, door het bos- en duingebied van Schoorl. De 43e editie die gepland stond op zondag 14 februari 2021 werd al eerder door Le Champion afgelast. Nadat vorig jaar de storm ‘Ciara’ over Nederland raasde is dit voor de tweede keer in de geschiedenis geen fysieke Groet uit Schoorl Run.

De start van dit virtuele evenement is op de originele datum van de Groet uit Schoorl Run en lopers krijgen vervolgens t/m zondag 28 februari de tijd om hun gekozen afstand te volbrengen. Deelnemers kiezen dus zelf de meest optimale dag uit voor hun virtuele run.

Mizuno, al jaren hoofdsponsor, verbindt zich graag aan deze virtuele editie van de Groet uit Schoorl Run 2021. Zo is er bij de inschrijving het speciale eventshirt te bestellen en krijgen de eerste 250 inschrijvingen een mondkapje t.w.v. €10,- toegestuurd (op=op). Ook is de Provincie Noord-Holland aangehaakt bij deze virtuele Groet uit Schoorl Run.

Inschrijving

Net als bij de fysieke Groet uit Schoorl Run kunnen deelnemers een donatie doen aan het goede doel: het Staatsbosbeheer. Daarnaast kunnen deelnemers een digitaal startnummer downloaden en ontvangen ze na afloop een finishcertificaat. Via de speciale event app kan de gekozen afstand officieel worden vastgelegd en zelfs supporters kunnen thuis de run live volgen. Ook kan er gelopen worden met een eigen activity tracker en kan de run worden geüpload in de speciale event app. 

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via: www.groetuitschoorlrun.nl 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman schittert in winderige CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman schittert in winderige CPC Loop Den Haag

De 47ste NN CPC Loop Den Haag is gewonnen door de Keniaan Brian Kiptoo (1.00.53), maar de opmerkelijkste prestatie leverde Nienke Brinkman. Ze triomfeerde bij de vrouwen en liep ondanks de lastige wind de halve marathon in een persoonlijk record...

Pin It on Pinterest