Ook Boston Marathon in oktober

door 27 jan, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

De Boston Athletic Association (B.A.A.) heeft aangekondigd dat als de wegwedstrijden weer mogen plaatsvinden, de 125e Boston Marathon zal worden gehouden op maandag 11 oktober 2021.

“We kondigen de datum van de Boston Marathon in 2021 met een voorzichtig optimisme aan. In het besef dat we ons zullen blijven laten leiden door de wetenschap en onze voortdurende samenwerking met lokale, stads-, staats- en volksgezondheidsfunctionarissen.” Aldus Tom Grilk, President en C.E.O. van de B.A.A. “Als we in oktober een wedstrijd kunnen houden, staat de veiligheid van deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en leden van de gemeenschap voorop.”

“We zullen blijven samenwerken met lokale partners en de B.A.A. Zo blijven we de situatie volgen en blijven we hoop hebben dat de 125e Boston Marathon in oktober kan plaatsvinden.”

Meer Marathons in de maand oktober

Naast de Boston Marathon staan er nog drie World Major Marathons in de maand oktober op het programma. Zo heb je de Londen Marathon op 3 oktober, Chicago Marathon op 10 oktober en de Tokio Marathon op 17 oktober.

De andere twee World Major Marathons staan vlak voor en na de maand oktober op het programma. Zo is er op 26 september de Berlijn Marathon en op 7 november de New York Marathon.

Nederlandse Marathons

Nederland kent ook een druk Marathon oktober maandje. De Eindhoven Marathon is op 10 oktober, Amsterdam Marathon en Amersfoort Marathon op 17 oktober en de Rotterdam Marathon op 24 oktober

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest