.

Ook Boston Marathon in oktober

door 27 jan, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De Boston Athletic Association (B.A.A.) heeft aangekondigd dat als de wegwedstrijden weer mogen plaatsvinden, de 125e Boston Marathon zal worden gehouden op maandag 11 oktober 2021.

“We kondigen de datum van de Boston Marathon in 2021 met een voorzichtig optimisme aan. In het besef dat we ons zullen blijven laten leiden door de wetenschap en onze voortdurende samenwerking met lokale, stads-, staats- en volksgezondheidsfunctionarissen.” Aldus Tom Grilk, President en C.E.O. van de B.A.A. “Als we in oktober een wedstrijd kunnen houden, staat de veiligheid van deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en leden van de gemeenschap voorop.”

“We zullen blijven samenwerken met lokale partners en de B.A.A. Zo blijven we de situatie volgen en blijven we hoop hebben dat de 125e Boston Marathon in oktober kan plaatsvinden.”

Meer Marathons in de maand oktober

Naast de Boston Marathon staan er nog drie World Major Marathons in de maand oktober op het programma. Zo heb je de Londen Marathon op 3 oktober, Chicago Marathon op 10 oktober en de Tokio Marathon op 17 oktober.

De andere twee World Major Marathons staan vlak voor en na de maand oktober op het programma. Zo is er op 26 september de Berlijn Marathon en op 7 november de New York Marathon.

Nederlandse Marathons

Nederland kent ook een druk Marathon oktober maandje. De Eindhoven Marathon is op 10 oktober, Amsterdam Marathon en Amersfoort Marathon op 17 oktober en de Rotterdam Marathon op 24 oktober

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest