NN & Golazo introduceren NN Running Day: Valentine’s Edition

door 1 feb, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Na vier succesvolle edities van NN Running Day met ruim 40.000 deelnemende hardlopers staat de volgende editie op 12, 13 en 14 februari in het teken van Valentijnsdag. Mister Love Robert ten Brink is voor deze speciale editie aangehaakt om deelnemers bemoedigend toe te spreken tijdens hun run en neemt hen virtueel mee naar de meest romantische steden van Europa. Inmiddels hebben al ruim 5000 deelnemers zich ingeschreven.

Romantisch weekendje weg met NN Running Day

Zo brengt de stem van Robert de deelnemers mee naar Parijs, de stad van de liefde, waar lopers het gevoel krijgen onder de Eiffeltoren door te lopen. Maar met evenveel gemak stappen zij in Venetië in een gondel en bezoeken ze in pittoresk Wenen onder andere de Hofbrug, het officiële keizerlijke paleis van de Habsburgers. En dat allemaal zonder echt te reizen of een paspoort nodig te hebben.

Gratis deelnemen

Het enige dat deelnemers nodig hebben is een inschrijving voor NN Running Day, het COVID-proof hardloopevenement dat opnieuw gratis door NN en Golazo wordt aangeboden. Ook kunnen deelnemers zich tijdens de run laten verrassen met liefdevolle audioboodschappen van hun partner, familieleden, vrienden, collega’s of toch die stille aanbidder. Dit doen zij door hun persoonlijke link te delen (5 km: 4 berichten, 10 km: 5 berichten en 14 km: 7 berichten). Ook al lopen de deelnemers individueel, zo zijn hun naasten toch dichtbij.

Digitale beleving

Met de innovatieve MyTrace app wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de run. Naast het startschot, de stem van Robert, de realistische sound effects en muziek, kunnen deelnemers hun eigen starttijd kiezen en worden tijdens het lopen tussentijden en de live wave positie gedeeld. Na de finish kunnen deelnemers een selfie maken met hun virtuele medaille en deze delen via social media. Ook zien zij op het leaderboard hun tijd ten opzichte van de andere deelnemers.

NN en Golazo maken er voor iedereen een bijzonder valentijnsweekend van. Individueel en op afstand, maar met de beleving van een fysiek evenement!

Inschrijven is mogelijk via www.nnrunningday.nl

Bekijk hieronder de video van Robert ten Brink die de app inspreekt:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!