Eliud Kipchoge en NIKE lanceren EK-kledinglijn

door 8 feb, 2021Kleding, Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Michael Jordan en Cristiano Ronaldo hebben allebei hun eigen NIKE-kledinglijn gelanceerd en nu is het de eer aan Eliud Kipchoge. Kipchoge heeft vanochtend zijn NIKE EK-kledinglijn gelanceerd. De EK-kledinglijn omvat schoenen zoals de Alpha-Fly en de Pegasus en andere hardloopkleding. De lijn is geïnspireerd door Eliuds prestaties in atletiek, maar laat ook de nauwe band met zijn Keniaanse roots en mantra: ‘No Human Is Limited’ zien.

De EK-lijn is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar in de NIKE winkels en de online winkels. Deze unieke collectie is een initiatief van NIKE om de grootste marathonatleet in de geschiedenis te eren. De campagneslogan ‘Run Unlimited’ heeft tot doel de nalatenschap van Eliud op wereldwijde schaal te verspreiden. Eliuds missie? Inspireer de hele wereld om te gaan hardlopen!

Eliud Kipchoge: “Het is lang geleden dat ik begon met hardlopen, en hoewel mijn runs zijn veranderd, heb ik altijd dezelfde vreugde ervaren. Ik ben ongelooflijk trots om Kenia te mogen vertegenwoordigen. Met deze collectie van Nike en mijzelf kunnen mensen de vlag van Kenia nu over de hele wereld dragen. Dat is hoe mensen dichter bij elkaar komen.”

Op 12 oktober 2019 was het NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge die tijdens de INEOS 1:59 Challenge de eerste persoon in de geschiedenis werd die de marathonbarrière van 2 uur doorbrak. In Wenen, Oostenrijk, kwam de Keniaan samen met 40 pacemakers van wereldklasse na 1 uur, 59 minuten en 40 seconden over de finish. Eliud Kipchoge heeft ook het officiële wereldrecord op de marathon (2:01:39) gelopen tijdens de Marathon van Berlijn in 2018.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

ASICS lanceert de SUPERBLAST™ 2 schoen, de nieuwste toevoeging aan de categorie bouncy, energieke performance hardloopschoenen van het merk. De nieuwste release van de super trainer serie bevat nu een responsieve en comfortabele FF TURBO™...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!