Femke Bol wint 400 meter NK indoor in nieuw Nederlands record

door 21 feb, 2021Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Femke Bol heeft voor de vierde keer binnen een maand ene nieuw Nederlands record gelopen op de 400 meter indoor. Vandaag deed Bol dat tijdens de NK atletiek indoor in Apeldoorn.

Bol noteerde een tijd van 50,64, twee honderdste sneller dat het oude Nederlands record wat zij zelf liep afgelopen woensdag.

Lieke Klaver die vandaag haar titel verdedigde werd tweede in een tijd van 51,21. Derde werd Marit Dopheide in een tijd van 53,17.

Ook bij de mannen ging het snel

Liemarvin Bonevacia liep vandaag in Apeldoorn als eerste Nederlander onder de 46 seconden. Hij liep een tijd van 45,99, het oude record stond op naam van Tony van Diepen (46,13), die vandaag tweede werd in 46,17. Derde werd  Jochem Dobber in een tijd van 46,51.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest