De Pacer: Het startschot voor een bijzondere samenwerking

door 24 feb, 2021Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer gaan ze het hebben over een super vette en bijzondere samenwerking.

Ja, dit is het begin van een mooi nieuw project. Pim Bijl, Eric Brommert, Michel Butter en Guido Hartensveld bundelen de krachten en komen voor het eerst bij elkaar om de plannen te bespreken, op weg naar een tijd voor Pim onder de 2u30 op 24 oktober tijdens de Marathon Rotterdam. 

Maar wat is belangrijk bij een samenwerking? Hoe wordt de rolverdeling? Wat is nodig om het grote doel te behalen? Hoe ziet zo’n marathonvoorbereiding eruit? Is de pas net gestopte Michel trouwens al een beetje gewend nu niet de atleet maar de coach te zijn? Wat wil Guido weten voor hij het eerste schema maakt? Gaat Pim het enthousiasme en vuur van nu de komende acht maanden vasthouden? En, minstens zo belangrijk: wat kunnen jullie als luisteraars en lopers met al deze inzichten?

Dit is het starschot voor een bijzondere samenwerking tussen De Pacer en TwoZeroNine. Zorgend voor een uniek inkijkje in een marathonvoorbereiding, vol dilemma’s waar elke loper mee te dealen heeft.

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!